08 maart 2024

StudentArts in Groningen zoekt op termijn een Doktersassistent

studentarts logo.png

voor 16 tot 34 uur per jaar

Over de organisatie
Studentenarts is een moderne, middelgrote huisartsenpraktijk met 3 locaties in de stad Groningen. Voornamelijk richt Studentenarts, zoals de naam doet vermoeden, zich op studenten en veelvoorkomende klachten. Het team bestaat uit doktersassistenten, huisartsen, praktijkondersteuners aangevuld met relevante studenten uit het vakgebied.

Er heerst een gezellige informele sfeer op de werkvloer. Ook staat groei en persoonlijke ontwikkeling centraal.

De functieomschrijving
Ben jij flexibel, stressbestendig en heb je een diploma doktersassistent of ben je bijna klaar met je opleiding? Dan past deze functie perfect bij jou!

Voor onze locaties in Groningen zijn we op zoek naar een gezellige doktersassistent die ons team komt versterken. Als doktersassistent ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Aan de telefoon schat jij snel de ernst van de situatie in en bespreekt het vervolg met de huisarts. Je geeft het juiste advies of plant een afspraak in. Daarnaast ondersteun je de huisartsen bij afspraken op locatie en heb jij je eigen spreekuur waar je patiënten de nodige injecties geeft, wratten aanstipt en wonden verzorgt.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

  • Je hebt een MBO 4 diploma doktersassistent of bent bijna klaar met de opleiding.
  • Je bent flexibel en bereid om op meerdere locaties te werken.
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
  • Je bent handig met computers en systemen. Kennis van Tetra his is geenvereiste maar wel mooi meegenomen.

Wat bieden wij
We bieden je een leuke functie in een gezellig team tussen de 16 en 34 uren in de week, waar volop ruimte is voor persoonlijke groei.

Arbeidsvoorwaarden
Volgens CAO huisartsenzorg

Aanvang
In overleg

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 1 juni 2024 gericht aan rooster@studentarts.nl .

 

Terug naar overzicht