21 maart 2024

Huisartsenpraktijk Rivierenbuurt in Groningen zoekt per 8 juli 2024 een Doktersassistent

rivierenbuurt logo.jpg

voor 17,5 uur per week

Wie zijn wij?
Huisartsenpraktijk Rivierenbuurt is een kleine stadspraktijk in de wijk Rivierenbuurt in de stad Groningen met 2500 patiënten. De praktijk ligt ten zuiden van Hoofdstation Groningen en het centrum van Groningenen is goed bereikbaar met het OV. Het praktijkteam bestaat uit een klein aantal vaste en betrokken zorgverleners. Zo kan de patient rekenen op een vertrouwd gezicht. Naast 2 huisartsen bestaat het vaste praktijkteam uit 2 doktersassistentes, 1 praktijkondersteuner GGZen 2 praktijkondersteuners somatiek. We werken met Omnihis Scipio.

Wij zoeken jou!
Wij zoeken een enthousiaste gediplomeerde doktersassistent(e) die samen met ons de praktijk soepel laat draaien. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste.

Wat bieden wij?

  • 2 dagen per week (17,5 uren), donderdag en vrijdag
  • Start per 8 juli 2024, inwerken in de eerste 2 weken van juni
  • Passend salaris volgens cao Huisartsenzorg

Wij bieden een fijne werksfeer waar plezier in het vak vooropstaat. Het kleine team biedt mogelijkheden om zelfstandig en naar eigen inzicht te werken, waarbij overleg met de huisartsen laagdrmpelig mogelijk is.

Enthousiast?
Stuur dan je brief met motivatie en CV voor 1 mei 2024 naar huisarts Sander Hoeks via s.hoeks@ezorg.nl. 

Voor meer informatie mag je bellen met de praktijk op 050-3123031 of stuur een mailtje naar s.hoeks@ezorg.nl. Ook kun je even een kijkje nemen op onze website!

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht