25 maart 2024

Huisartsenpraktijk Harkstede zoekt i.v.m. uitbreiding team een Doktersassistent

harkstede logo.jpg

voor 24 uur per week

In veband met uitbreiding van de werkzaamheden van ons Doktersassistententeam zoeken wij een gediplomeerd doktersassistente die ons daarbij wil ondersteunen. Huisartsenpraktijk Harkstede is sinds een jaar overgenomen door een jonge maatschap met veel innovatieve plannen op komst. Daardoor is ons enthousiaste team opzoek naar een spontane punctuele persoonlijkheid die daarin mee wil groeien.

We zijn een gecertificeerde praktijk met 4250 patiënten en doen mee met de ketenzorg DM, COPD, CVRM, AF, astma, coronair lijden en ouderenzorg.  De doktersassistentes hebben dagelijks roulerend spreekuur en verzorgen onder andere vele medische taken. Denk aan BVO, wondzorg, EAI, longfunctie, chronische zorg spreekuren, 24 uurs RR, ECG, injecties, venapuncties, visites enz. We vormen met elkaar een actief, gevarieerd uitdagend team die samen de zorg voor onze patiënten hoog in het vaandel heeft staan.

Naast de 2 praktijkhouders, Hidha, 2 vaste waarnemers en een AIOS werken er 4 doktersassistentes, 2 praktijkondersteuners Somatiek, 1 POH  GGZ / OJG en een Praktijkmanager. Graag zien we onze collega humor hebben, correcte communicatieve vaardigheden en een precieze werkhouding. We zoeken iemand die het leuk vindt om samen met ons bestaand team een mooie werktoekomst te ontwikkelen en de zorg voor onze patiënten zo hoog mogelijk probeert uit te dragen. Uiteraard hoort een salariëring volgens CAO huisartsenzorg hierbij.

Wil jij werken in een moderne, goed geoutilleerde huisartsenpraktijk in een prachtig dorp vlakbij Groningen ?

Kijk dan eens op onze website voor informatie:  www.huisarts-harkstede.uwartsonline.nl
Je kunt je motivatie inclusief CV mailen naar Maaike Breed-Visser manager@huisarts-harkstede.nl

Terug naar overzicht