08 april 2024

Gezondheidscentrum Assen Oost zoekt op korte termijn een Doktersassistent

assen oost pand.jpg

voor 16 tot 32 uur per week

Over de organisatie
Gezondheidscentrum Assen Oost zoekt één of meerdere doktersassistente(s) (m/v), voor 16 tot 32 uur per week. We zijn een grote groepspraktijk, met 10 assistentes, 7 huisartsen en 7 praktijkondersteuners. We zijn als praktijk volop in ontwikkeling, je kent ons wellicht van dit Dokter Drenthe filmpje: https://www.dokterdrenthe.nl/nieuws/dit-wil-je-zien.

De functieomschrijving
We werken met het telefoniesysteem TeleQ en je belangrijkste werkzaamheden bestaan uit het telefonisch te woord staan van patiënten: beantwoorden van vragen en inplannen van afspraken. Daarnaast worden er administratieve vaardigheden van je gevraagd, ter ondersteuning van de huisartsenzorg. Denk hierbij aan digitale postverwerking, controleren en verwerken van herhaalmedicatie, maar ook het beantwoorden van e-consulten aan patiënten en e-mails van collega zorgverleners. Daarnaast zijn er diverse praktische vaardigheden die je bij ons kunt uitoefenen: er is dagelijks een assistente-spreekuur, er worden urines gecontroleerd en in de toekomst willen we de diagnostische mogelijkheden binnen onze praktijk, zoals het maken van een ECG, venapunctie door de assistente, audiometrie, etc verder uitbreiden. 

De functie-eisen van de collega die wij zoeken:
Belangrijk voor ons is dat je als persoon goed past in ons team en dat onze manier van samenwerken je aanspreekt: korte lijnen tussen alle medewerkers, veel vrijheid van werken binnen je eigen verantwoordelijkheden, en met respect voor elkaars kwaliteiten en verschillen.

Wat bieden wij
De invulling van de werkdagen zijn bespreekbaar en afhankelijk van diverse factoren: hierover gaan we graag in gesprek!

Arbeidsvoorwaarden
16-32 uur per week voor langere periode

Aanvang
Op korte termijn

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 1 mei 2024 gericht aan Nienke Wester, praktijkmanager (io) via info@assenoost.nl .

 

Gezondheidscentrum Assen Oost
Brunelstraat 2a
Assen

Telefoonnummer           0592-315456
E-mailadres                   info@assenoost.nl
Contactpersoon             Nienke Wester, praktijkmanager (io)
Website                          www.gcassenoost.praktijkinfo.nl

Terug naar overzicht