24 april 2024

Huisartsenpraktijk Meerstad in Groningen zoekt per direct een Doktersassistent

meerstad locatie.png

voor 2 dagen per week

Meerstad is een groeiende wijk aan de rand van Groningen: uitstekend bereikbaar met zo’n 10 min in de auto vanuit het centrum van Stad. Lianne is de praktijk als nulpraktijk vanuit de auto begonnen (zie https://www.youtube.com/watch?v=fCm1o3D45Q0), maar inmiddels is er een tijdelijke praktijklocatie en op 1 juli 2024 verhuist zij samen met een fysiotherapeut, tandarts, psycholoog, apotheek, WIJ Groningen, diëtist, logopedist en verloskundige naar een spiksplinternieuw gezondheidscentrum net naast de huidige tijdelijke locatie. Lianne haar huisartsenpraktijk betreft een op dit moment een normpraktijk.

 De praktijk ligt aan het water, wat een lunchwandelingetje erg aangenaam maakt. Er zijn twee fijne enthousiaste assistentes. Je zult ook nauw samen werken met onze zeer gewaardeerde vaste waarnemer Rosanne van Berkel. Verder is er een POH-s en worden de POH-ggz en praktijkmanagers gedeeld met Gezondheidscentrum Groningen aan de Radesingel.

 De populatie bestaat vooral uit jonge gezinnen. Enige affiniteit met kinderen op het spreekuur is dus gewenst. De groep 60+ is echter ook groeiende.

Erg leuk om de groei van de praktijk zo mee te maken en er is ook ruimte om mee te denken in dit proces (en wie weet in de toekomst zelf ook mee te groeien).

 

Wij vragen:

  • Afgeronde MBO-opleiding doktersassistent(e)
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Flexibiliteit
  • Vriendelijk
  • Ervaring met triage is een pre
  • Computervaardig
  • Bereid om met ziekte, vakantie en dergelijke extra te werken

Wat bieden wij:
Wij bieden een dynamische werkplek in een enthousiast team voor 16 u per week.

Arbeidsvoorwaarden:
Salaris is conform CAO huisartsenzorg.

Aanvang:
De startdatum is per direct.

Reageren:
Bij interesse graag contact met onze praktijkmanager Sylvia van de Eide via praktijkmanagerradesingel@gmail.com Bij vragen kun je mailen of bellen naar 050-7440352

Terug naar overzicht