19 maart 2020

Huisartsenpraktijk De Fontein te Paterswolde zoekt in verband met vervanging ziekte per direct een Doktersassistente

(aantal uren in overleg)

Alle facetten van het assistente vak kunnen worden uitgeoefend. Onder andere ecg afnemen, spirometrie afnemen, enkel-arm index, venapuncties verrichten, oren uitspuiten, et cetera. De taken worden in overleg met de andere medewerkers verdeeld, zoveel mogelijk rekening houdend met ieders voorkeuren. Je start meestal daar waar je de meeste ervaring hebt, en van daaruit kun je uitbreiden.

Eigenschappen die we belangrijk vinden zijn enthousiasme, flexibiliteit, rekening houden met elkaar, opbouwende houding naar, en iets over hebben voor je collega's, multitasking, zorgvuldigheid en netheid. We zoeken iemand met een professionele houding naar de patiënten toe. We verwachten laagdrempelig overleg van jou met een huisarts over je triage, je spreekuren, en ook over problemen die je al dan niet tegen komt. Ervaring in eerder genoemde taken is handig, doch is geen vereiste.

Er is een voorkeur voor een ervaren assistente: je moet, na ingewerkt te zijn, alleen bij de balie kunnen zitten. De assistente met wie je gaat samenwerken, is geheel ervaren en kan je snel inwerken.

Sollicitaties met CV mailen naar defontein@ezorg.nl en richten aan huisarts CS Knap.

Huisartsenpraktijk De Fontein
Hoofdweg 237
9765 CG Paterswolde

Terug naar overzicht