06 augustus 2020

Huisartsenpraktijk De Fontein in Paterswolde zoekt i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof per 7 november 2020 een Doktersassistent(e)

voor 32 uur per week

De praktijk zoekt een doktersassistente voor aanvankelijk 32 uren per week in verband met zwangerschapsverlof van de huidige assistente. De aangeboden 32 uren per week vangen aan op 7 november 2020 en duren tot en met 19 maart 2021. Daarna is een vervolg mogelijk, daar de huidige assistente minder wil werken na de bevalling. Vanaf oktober 2020 ben je van harte welkom om ingewerkt te worden en alvast een aantal dagen mee te draaien naar wens.

Functieomschrijving
Je taken kunnen alle assistente werkzaamheden betreffen, van balie, tot ketenzorg spreekuren, tot bloed prikken, ECG en spiro afnemen. Uiteraard zijn ook de gebruikelijke assistente werkzaamheden zoals im prikken, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen mogelijk.
Afhankelijk van je ervaring en je wensen en de wensen van de andere assistentes worden de taken verdeeld.

De praktijk
Het betreft een huisartsenpraktijk met een echtpaar huisarts en 2-3 assistentes, een psychologe en een diëtiste. De lijnen tussen ons zijn kort. We willen een hoge kwaliteitspraktijk zijn.  Belangrijkste vinden we dan ook een professionele klantgerichte houding, collegialiteit en flexibiliteit, de rest kan geleerd worden.

Ben jij toe aan een vaste werkplek met veel variatie, dan is dit de plek voor jou!

Reageren
Sollicitaties met CV kun je mailen naar defontein@ezorg.nl en richten aan huisarts C.S. Knap.

Huisartsenpraktijk De Fontein
Hoofdweg 237
9765 CG Paterswolde

 

Terug naar overzicht