10 september 2020

Huisartsenpraktijk ten Kate in Groningen zoekt per direct een Doktersassistent(e)

voor 20 tot 24 uur per week

Wij zijn per direct op zoek naar een betrokken, enthousiaste en gediplomeerd doktersassistente voor 20-24 uur per week voor onze drukke, dynamische, gezellige praktijk. Eerst voor tijdelijk, maar met de intentie om daarna over te gaan naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Ons team bestaat uit 2 huisartsen, een huisarts in opleiding, een POH-GGZ, 2 POH-S, 2 assistentes en een praktijkmanager die gezamenlijk de huisartsenzorg leveren. Wij zijn gevestigd in de wijk Selwerd te Groningen. Onze praktijk bestaat uit een multiculturele populatie. Wij werken met OmniHis.

De assistentes werken zelfstandig en hebben een afwisselend takenpakket o.a.: Bloeddrukcontroles inclusief 24-uurs bloeddrukmeting, bloedsuiker prikken, injecties geven, wondverzorging, hechtingen verwijderen, urinecontroles, wratten aanstippen, oren uitspuiten, ECG's maken, uitstrijkjes maken, bloedafname d.m.v. venapunctie, administratieve- en triagewerkzaamheden,.

Wij vinden het belangrijk dat je betrokken, flexibel, patiëntvriendelijk en collegiaal bent.

Hou je van een uitdaging en voldoe je aan bovengenoemde vaardigheden en eigenschappen?
Dan nodigen we je uit om een brief met CV te mailen naar: praktijktenkate@ezorg.nl onder vermelding van 'sollicitatie doktersassistente'.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maureen Spoelman op telefoonnummer 050-577 9180.

Terug naar overzicht