12 oktober 2020

Huisartsenpraktijk Kieldiep in Hoogezand zoekt per direct een Doktersassistent(e)

voor 2 dagen per week

Huisartsenpraktijk Kieldiep is een solopraktijk met een patiëntenpopulatie van ca. 2050 mensen. Het team bestaat uit de huisarts, een waarnemer, twee assistentes, praktijkondersteuners Somatiek en GGZ, een verpleegkundig specialist Ouderenzorg en een praktijkmanager.

We zijn een moderne praktijk die zich richt op de reguliere huisartsenzorg in alle facetten. We werken met het HIS Medicom. Sinds maart 2020 is de praktijk  gevestigd in een modern gezondheidscentrum, samen met o.a. vijf huisartspraktijken en vele andere zorgverleners. Zie https://www.mch-s.nl/ .

De onderlinge verhoudingen zijn uitstekend en er bestaat ook een zeer goede samenwerking met de Doktersassistentes uit de andere praktijken en overige disciplines in het Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer.

Wie zoeken wij:
In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een gediplomeerd doktersassistente voor 2 dagen in de week, op maandag en bij voorkeur dinsdag.

Wij zoeken een enthousiaste, stressbestendige collega, die zelfstandig werkt en een teamspeler is.
Wil jij werken in een mooie en jonge praktijk op ca. 10 autominuten van de Stad Groningen, wil je alles uit je vak als doktersassistente halen? Vind je het werken in een gezondheidscentrum een uitdaging?

De functie eisen van de collega die wij zoeken zijn:
Betrokkenheid, betrouwbaarheid, flexibel, teamspeler, zelfstandig, een directe en open communicatie, stressbestendig, ervaring als doktersassistente.

Wat bieden wij:
Een uitdagende werkplek met een leuk en gedreven team die gaat voor de best mogelijke huisartsenzorg. Binnen de praktijk is ruimte voor eigen ontwikkeling en waarin laagdrempelig intercollegiaal overleg mogelijk is. De ervaren praktijkhouder is altijd bereid om te ondersteunen waar nodig. Een goede sfeer en open communicatie vinden wij belangrijk!

Salariëring is overeenkomstig de CAO Huisartsenzorg.

Aanvang:
Bij voorkeur per direct, maar uiterlijk 1 december 2020.

Reageren:
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en C.V. naar: managerhoogezand@ezorg.nl, of per brief naar:

Huisartsenpraktijk Kieldiep
T.a.v. de praktijkmanager L van der Weij.
Erasmusweg 151
9602 AD Hoogezand

Terug naar overzicht