28 september 2020

Huisartsenpraktijk Agapé in Musselkanaal zoekt per 1 november 2020 een Doktersassistent(e)

agape1.jpg

voor 24 uur per week

Agapé huisartsenpraktijk is een kleinschalige, laagdrempelige en dorpsgerichte praktijk. Waar een enthousiast team bestaande uit:  twee huisartsen (praktijkhouder en vast waarnemend), twee assistenten, één POH-S, één POH-GGZ, physician assistant i.o en een praktijkmanager optimale eerstelijns zorg bieden.

De functie
Als doktersassistente ben je het visitekaartje van onze praktijk en het aanspreekpunt voor de patiënt. Je taken bestaan o.a. uit: telefoon- en baliedienst, triageren, administratieve taken, het uitvoeren van medische verrichtingen en eigen spreekuur. We maken hierbij gebruik van Omnihis Scipio. 

Profiel
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, stressbestendige, doortastende en flexibele (bijna) gediplomeerde doktersassistente. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en een patiëntgerichte houding. We verwachten dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, nauwkeurig werkt, prioriteiten kunt stellen en beschikt over een proactieve houding.

Wij bieden
Een gezellige praktijk met een enthousiast team, afwisselende werkzaamheden, met ruimte voor scholing. Mogelijk in de toekomst uitbreiding van de uren. De aanstelling is voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao-huisartsenzorg.

Voor meer informatie kunt u  contact opnemen met Diana Dekker, praktijkmanager. Tel: 0599 412525

Uw motivatiebrief en CV kunt u richten aan: d.dekkerpraktijkmanagement@ezorg.nl

of per post:

Agapé Huisartsenpraktijk
Willem Diemerplein 2
9581DG Musselkanaal

o.v.v. sollicitatie

 

Terug naar overzicht