28 september 2020

Huisartsenpraktijk Wedde zoekt uiterlijk per 1 januari 2021 een Doktersassistent(e)

voor 0,6 - 0,8 fte

Over de organisatie
Kleinschalige apotheekhoudende dorpspraktijk in het prachtige dorpje Wedde, Westerwolde. In januari 2020 is de praktijk overgenomen door 1 van de werkzame huisartsen, mw. J.C.S. Wissekerke. Zij werkt op ma, di, do en vrijdag. Als vaste waarnemer is mw. M. Boersma werkzaam op maandag en woensdag. Er zijn 2 assistententeams: eentje voor de praktijk en eentje voor de apotheek. Het doktersassistententeam bestaat uit 3 assistentes, waarvan er eentje helaas heeft aangegeven uiterlijk januari te willen vertrekken. Wij vinden het belangrijk om de zorg in de buurt van de patiënt te houden en willen vertrouwen uitstralen (ook een reden om kleinschalig te blijven). Een goede sfeer en open communicatie hebben wij hoog in het vaandel!

De functieomschrijving
Doktersassistente voor 0,6 - 0,8 fte

De functieeisen van de collega die wij zoeken zijn:

  • betrokkenheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit/teamspeler, directe en open communicatie, stressbestendig, liefst commitment voor een langere periode (als de proefperiode succesvol verloopt uiteraard!)

Wat bieden wij
Een gezellige werkomgeving met ruimte voor persoonlijke/beroepsmatige ontwikkeling. Alle huidige medewerkers zijn zeer betrokken bij de organisatie, waardoor we altijd voor elkaar klaar staan mocht dit nodig zijn.
Ik als praktijkhouder vind het ook belangrijk dat iedereen blij aan het werk is en ben daarom ook laagdrempelig bereid om eventuele verdere scholing te betalen en sta zeker open voor input van mijn team. Ook probeer ik de nodige leuke activiteiten te organiseren op regelmatige termijn (zoals etentjes). De patiëntenpopulatie bestaat uit een groot deel ouderen, maar ook de jongere leeftijdscategorieën zijn zeker vertegenwoordigd (de basisschool staat tegenover de praktijk ;)). Er zijn genoeg uitdagingen, ook omdat de praktijk dit jaar pas door mij is overgenomen, ik vind het ook leuk als iedereen hierover meedenkt en dat we samen de praktijk naar een (nog) hoger plan tillen.

 

Arbeidsvoorwaarden
Volgens cao huisartsenzorg.
Zoals eerder gemeld bieden wij je een dienstverband aan van 0,6-0,8 fte, waarbij de werkdagen na overleg afgespoken kunnen worden.

Aanvang
Bij voorkeur z.s.m., maar uiterlijk 1 januari 2021

Reageren
Spreekt deze vacature je aan?
Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 1 november 2020 naar huisarts-hapwedde@ezorg.nl 

 

Huisartsenpraktijk Wedde
Wedderhöfte 22
Wedde
0597-562775
www.huisartsenpraktijkwedde.nl

Terug naar overzicht