08 oktober 2020

Huisartsenpraktijk Van Verseveld, Bijholt en Van Wissen in Groningen zoekt per 1 december 2020 een Doktersassistent(e)

Verseveld.jpg

voor 1 dag per week

Over de organisatie
Huisartspraktijk Van Verseveld, Bijholt en Van Wissen is gevestigd een mooi pand aan het HA Kooijkerplein in de Oosterparkwijk in Groningen en maakt onderdeel uit van een HOED waarin in totaal 4 huisartsen, 6 doktersassistentes en 3 praktijkverpleegkundigen werken. Ook is er een fysiotherapeut gevestigd in het gebouw. In de praktijk zijn er twee patiëntengroepen (Bijholt/Van Wissen en van Verseveld). Je zal gaan werken in het deel Bijholt/Van Wissen.

De functieomschrijving
Wij zoeken een gediplomeerd doktersassistente voor 1 dag per week, met extra werken in de vakantie van de collega doktersassistente.  Eventuele ervaring met bloedprikken zou erg mooi zijn (dan is de vacature voor 1,5 dag), maar is niet vereist om te solliciteren. Je hebt je eigen spreekuur met bloeddruk meten, uitstrijkjes maken, hechtingen verwijderen.

Wij zoeken zijn een gediplomeerd doktersassistente.

Wat bieden wij
Een leuk team met veel ervaring. We ondersteunen elkaar om goede zorg voor de patiënt te kunnen geven. Twee maal per jaar, voor de zomervakantie en voor de Kerst doen wij samen wat leuks.

Arbeidsvoorwaarden
Volgens CAO Huisartsenzorg

Aanvang
per 1 december 2020

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 1 november 2020 naar huisarts@verseveld.gerritzorgnet.nl , ter attentie van Arian van Verseveld.

Praktijknaam                        Huisartsenpraktijk Van Verseveld, Bijholt en Van Wissen
Adresgegevens                    H.A. Kooijkerplein 4/3
Vestigingsplaats                   Groningen
Telefoonnummer                  0503133611
Website                                www.huisartsvanverseveld.nl

Terug naar overzicht