04 januari 2021

Huisartsenpraktijk Smith zoekt op korte termijn een Doktersassistent(e)

Smith Hoogkerk.png

voor 16 uur per week

Wij zijn een enthousiaste groep collega’s die op zoek zijn naar een doktersassistent(e) om een langdurige samenwerking mee aan te gaan.

Huisartsenpraktijk Smith is samen met huisartsenpraktijk Hage gevestigd in het Medisch Centrum 'De Ruskenborg' in Hoogkerk, Groningen. Naast de huisartsen houden ook fysiotherapeuten, een logopedist, psychologen en een diëtiste praktijk in dit pand.

Binnen de praktijk zijn twee huisartsen, twee POH somatiek en een POH-GGZ werkzaam. Allen worden ondersteund door assistenten en een praktijkmanager.

De praktijk heeft een diverse populatie aan patiënten. Er is bij ons een prettige en collegiale werksfeer waarbij wij streven naar goede kwaliteit van zorg.

We bieden binnen een gezellig team een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en een salaris conform CAO Huisartsenzorg.

Wij zoeken een assistente die zelfstandig kan werken, een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en daarnaast enthousiast, flexibel en stressbestendig is. Ervaring met Promedico ASP is een pré.

Enthousiast over deze vacature?

Voor meer informatie kunt u via hermientillema@outlook.com  contact opnemen met Hermien Tillema, praktijkmanager.

Natuurlijk is er ook mogelijkheid direct te solliciteren door een brief met motivatie en C.V. voor 20 januari naar dit emailadres te sturen.

Zie ook  Website Huisartsenpraktijk Smith

 

Terug naar overzicht