16 juni 2021

Huisartsenpraktijk Gelling-Frankes in Appingedam zoekt per direct een Doktersassistent(e)

Gelling.jpg

voor 31 uur of 13-17 uur per week

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste doktersassistent(e). Het gaat om een dienstverband van 31 of 13-17 uur. Bij een dienstverband van 13-17 uur worden er twee assistentes aangetrokken.

De organsiatie
Huisartsenpraktijk Gelling-Frankes is samen met vier andere huisartsenpraktijken gevestigd in het Gezondheidscentrum Overdiep te Appingedam. Deze vijf geaccrediteerde praktijken zijn zelfstandige HOED praktijken die proactief en toekomstgericht hun kennis en krachten bundelen. Naast de huisartsen zijn hier onder andere fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, thuiszorgorganisaties en psychologen gehuisvest om de inwoners van Appingedam van optimale zorg te voorzien.
In deze functie ben je werkzaam voor de huisartsenpraktijk Gelling-Frankes. Ons team bestaat uit één huisarts, één praktijkmanager, een POH-S, een POH-GGZ en drie assistentes. Je werkt daarnaast ook nauw samen met de andere huisartsen, praktijkmedewerkers en overige disciplines binnen het gezondheidscentrum.

Functieomschrijving
Je bent als doktersassistente het eerste aanspreekpunt van de praktijk. Je taken bestaan o.a. uit triageren, afspraken maken en het uitvoeren van medische handelingen. Daarnaast voer je werkzaamheden uit ten behoeve van de ketenzorg. We maken hierbij gebruik van Omnihis.

Functieprofiel
– Je hebt de opleiding voor doktersassistente (bijna) afgerond
– Je bent flexibel
– Je bent stressbestendig
– Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
– Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
– Je hebt een mensgerichte instelling
– Je werkt nauwkeurig

Wij bieden
– Een gezellige praktijk met een enthousiast team
– Afwisselende werkzaamheden
– Een leuke werkplek binnen een gezondheidscentrum met uiteenlopende disciplines

Dienstverband
De aanstelling is voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO huisartsenzorg.

Contact
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Margriet Gelling-Frankes (Huisarts), 0596-622163.
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en CV. Je kunt je sollicitatie sturen naar Maaike Bolt,  praktijkmanager@huisartsenoverdiep.nl .

Zie ook de website: Huisartsenpraktijk Gelling

Terug naar overzicht