02 juni 2022

Huisartsenpraktijk Sorghvliet in Veendam zoekt per 1 januari 2023 een Huisarts

sorghvliet.jpg

(Solist of duo)

In verband met de praktijkbeëindiging van één van de artsen zoekt Huisartsenpraktijk Sorghvliet per 1 januari 2023 een PRAKTIJKHOUDEND HUISARTS (of een duo).

De praktijk:

Huisartsenpraktijk Sorghvliet is een HOED met drie afzonderlijke normpraktijken, die samen een kostenmaatschap vormen. In verband met praktijkbeëindiging van één van de huisartsen, Mw. T. Greijdanus, zoeken we een nieuwe collega. De HOED bestaat verder uit een praktijkmanager, acht praktijkassistentes, een POH-somatiek een POH-GGZ en een POH-jeugd. Tevens is één van de huisartsen als opleider en docent verbonden aan het UMCG en is de praktijk een stageplaats voor praktijkassistentes in opleiding. Sinds september 2021 wordt er ook een PA opgeleid. Diensten worden gedaan binnen de dienstenstructuur van de Doktersdienst Groningen (DDG). De praktijk gebruikt Promedico als registratiesysteem. We zijn onderdeel van de Hagro Veendam/Wildervank en er is een goede samenwerking met de naast ons gelegen apotheek.

Huisartsenpraktijk Sorghvliet is gesitueerd in een modern huurpand in de gelijknamige wijk in Veendam, op maximaal dertig autominuten van de stad Groningen en Assen. De praktijk bevindt zich in verstedelijkt platteland met veel groen. Veendam is een gemeente met 30.000 inwoners, het is een forenzen-dorp.

Wat wij vragen:

Een enthousiaste, flexibele huisarts, liefst met enige werkervaring, die de huisartsgeneeskunde op reguliere wijze beoefent en de NHG-richtlijnen als uitgangspunt hanteert. We verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij een teamspeler is en naast de patiëntenzorg ook organisatorische taken verricht en meedenkt over de verdere ontwikkelingen van de praktijk. Ondersteuning van de huisartsopleiding en opleiding PA wordt op prijs gesteld. Zowel de collega’s die fulltime (één vaste vrije middag) willen werken, maar met name collega’s die als duo de praktijk willen overnemen, worden uitgenodigd te reageren.

We zoeken iemand voor praktijkovername per 1 januari 2023 (deze datum is in overleg). Het zou wenselijk zijn om een inwerkperiode af te spreken.

Wat wij bieden:

Overname van een goed geoutilleerde huisartsenpraktijk, in een HOED-constructie met twee andere praktijken, die volop in beweging is en NHG-geaccrediteerd. We beschikken over een modern, ruim en licht pand waar het prettig werken is. Momenteel vindt er een verbouwing plaats waardoor er een flinke uitbreiding van spreekkamers zal komen. Vanaf september zal zich ook een fysiotherapeut bij ons vestigen.

Bent u geïnteresseerd, maar heeft u behoefte aan meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met huisartsen O. (Tineke) Klok, tklok@ezorg.nl en/of  A.C. (Ton) van Vliet : acvanvliet@icloud.com telefoon 0598-361400  of met C.M.A. (Carin) Kremer, praktijkmanager:  c.kremer@ezorg.nl , telefoon 0598-361400. Informatie kunt u ook vinden op onze website: www.huisartensorghvliet.praktijkinfo.nl

Brieven kunt u tot uiterlijk vrijdag 15 september2022 richten aan:

Huisartsenpraktijk Sorghvliet t.a.v. Mw. C.M.A. Kremer, praktijkmanager

Skager Rak 7

9642 CT  VEENDAM

Of mailen naar : c.kremer@ezorg.nl

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht
 • Vacatures doktersassistentes
  • Huisartsenpraktijk Lewenborg te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Studentarts te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Huisartsen Beijum te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 16 tot 24 uur per week
  • Huisartsenpraktijk De Wieke te Stadskanaal zoekt een Doktersassistent(e) voor 32 tot 38 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Boterdiep te Groningen zoekt in verband met uitbreiding formatie een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Jansen te De Wilp zoekt per 16 maart 2020 een Doktersassistent(e) voor 3 dagen per week
  • Huisartsenpraktijk Middelstum zoekt een Doktersassistent(e) voor 16 tot 24 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Heikens te Haren zoekt een Doktersassistent(e) om op oproepbasis in te vallen bij vakantie of ziekte
  • Huisartsenpraktijk Postma te Vlagtwedde zoekt een Doktersassistent(e) voor 2 dagen per week