03 juni 2022

Gezondheidscentrum Bellingwolde is per direct op zoek naar een Huisarts

voor 2 of 3 dagen per week

Over de organisatie
Wij zijn een goed samenwerkend team bestaande uit 2 huisartsen, 2 pa-ers en een huisarts in opleiding.

Onze moderne praktijk ligt op ongeveer 30 minuten rijden vanuit de stad Groningen in een prachtig gebied. De huisartsen en pa-ers worden door een ervaren team van assistentes ondersteund.

De functieomschrijving
Huisarts voor reguliere zorg gedurende 3 dagen per week, alle dagen zijn bespreekbaar.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:
BIG geregistreerde huisarts

Wat bieden wij
Vanwege het uitvallen van onze vaste waarnemer hebben wij per direct een vacature voor 2 of 3 dagen per week. De duur van de aanstelling is in overleg maar in ieder geval tot 1 oktober 2022. Indien u een kortere periode in onze praktijk kunt komen werken dan is dit ook een optie voor ons. Met name in de zomervakantieperiode van 19/6 tot en met 26/7 zijn wij op zoek naar een waarnemer.

Arbeidsvoorwaarden
De waarneemvergoeding en arbeidsvoorwaarden zijn in overleg en worde vastgelegd in een LHV-waarneemovereenkomst. Het tarief is in overleg met de waarnemend huisarts en zeker meer dan marktconform.

Aanvang
Per direct, met name in de vakantieperiode hebben wij een waarnemer nodig.  Een kortere periode bij ons waarnemen is ook mogelijk.

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV naar Ad van der Kamp, kjtvanderkamp@gmail.com  of bel 0653557271.

Huisartsenpraktijk Bellingwolde

Hoofdweg 109, 9795 AD
Bellingwolde

Website: www.huisartsenbellingwolde.nl

Terug naar overzicht