07 juli 2022

Gezondheidscentrum De Marne in Leens zoekt t.b.v. praktijkovername één of twee Huisartsen

de marne pand.png

Altijd al samen met een collega huisarts een praktijk willen overnemen? Grijp dan hier je kans.  

Is het alleen verantwoordelijk zijn voor een praktijk, wat je tegenhoudt om je droom waar te maken? Wij zijn opzoek naar een duo die een praktijk willen overnemen. Je wordt ondersteund en gecoacht bij het praktijkhouderschap, maar ook in het vormen van een team met je duo partner.

Spreekt dit jou aan?

Gezondheidscentrum De Marne is op zoek naar één of twee huisartsen, die in duo de praktijk willen overnemen. Het gezondheidscentrum is gevestigd in een royaal pand en is goed georganiseerd. Het gezondheidscentrum ligt in Leens, gemeente Het Hogeland in de provincie Groningen. Binnen 20 minuten ben je in de stad Groningen. De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in gemeente Het Hogeland is 346.460 euro. (Bron: huispedia  06/2022).

Jouw nieuwe werkplek

Gezondheidscentrum De Marne heeft 3100 patiënten. In het centrum werken huisartsen, POH's, assistentes, VS en een POH jeugd en gezin. Allen worden ondersteund door een praktijkmanager. Verder zijn in het centrum een diëtiste en een fysiotherapeuten gevestigd.

Wie denkt met je mee?

Je kan gedurende 3 jaar ondersteund en gecoacht worden bij het praktijkhouderschap, maar ook in het vormen van een duo. Jouw drijfveren, competenties en kwaliteiten als zorgondernemer zijn uitgangspunt in dit traject.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je neemt als duo de praktijk en het pand over. Je inkomsten zijn uiteraard gerelateerd aan de praktijkopbrengst. De praktijkomzet Gezondheidscentrum De Marne is ruim boven gemiddeld.

 

Grijp je kans

Wil je meer weten over de praktijk en zijn patiëntenpopulatie? Dan kun je contact opnemen met de praktijkmanager : m.knol@huisarts.de 0595-571004

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over welke ondersteuning je kan verwachten bij het praktijkhouderschap. Dan kun je contact op nemen met Selma de Visscher-Bron, Zorgadvies Groningen, 06 51528310 s.de.visscher@zorgadviesgroningen.nl.

 

Zie ook https://www.gcdemarne.nl/

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht
 • Vacatures doktersassistentes
  • Huisartsenpraktijk Lewenborg te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Studentarts te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Huisartsen Beijum te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 16 tot 24 uur per week
  • Huisartsenpraktijk De Wieke te Stadskanaal zoekt een Doktersassistent(e) voor 32 tot 38 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Boterdiep te Groningen zoekt in verband met uitbreiding formatie een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Jansen te De Wilp zoekt per 16 maart 2020 een Doktersassistent(e) voor 3 dagen per week
  • Huisartsenpraktijk Middelstum zoekt een Doktersassistent(e) voor 16 tot 24 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Heikens te Haren zoekt een Doktersassistent(e) om op oproepbasis in te vallen bij vakantie of ziekte
  • Huisartsenpraktijk Postma te Vlagtwedde zoekt een Doktersassistent(e) voor 2 dagen per week