07 juli 2022

Gezondheidscentrum Abel Tasman in Grootegast zoekt t.b.v. praktijkovername een of meerdere Huisarts(en)

abeltasman foto 1.jpg

Geïnteresseerd in het overnemen van een praktijk?

Is het hebben van een eigen praktijk altijd al jouw droom geweest? Is het alleen verantwoordelijk zijn voor een praktijk, wat je tegenhoudt om je droom waar te maken? Wij zijn opzoek naar huisartsen die in een maatschap een praktijk willen overnemen. Je hebt een gedeelde verantwoordelijkheid voor de praktijk, passend bij jouw drijfveren, competenties en kwaliteiten. Je wordt ondersteund en gecoacht bij het praktijkhouderschap, maar ook in het vormen van een team met andere collega’s.

Spreekt dit jou aan?

Gezondheidscentrum Abel Tasman is op zoek naar huisartsen met ambitie voor praktijkovername! Het gezondheidscentrum is goed georganiseerd gezondheidscentrum in een royaal, modern pand. Het gezondheidscentrum ligt in het noorden van Nederland, gemeente Westerkwartier in de provincie Groningen aan de rand van de provincie Friesland. Binnen 20 minuten ben je in de stad Groningen of Drachten. De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westerkwartier is 2.599 euro (Bron: huispedia  06/2022).

Jouw nieuwe werkplek

Gezondheidscentrum Abel Tasman heeft 5700 patiënten. In het centrum werken huisartsen, POH's, assistenten en een SOH. Allen worden ondersteund door administratieve medewerkers en een praktijkmanager. Verder zijn in het centrum een diëtiste en een thuiszorgorganisatie gevestigd.

Wie denkt met je mee?

Je kan gedurende 3 jaar ondersteund en gecoacht bij het praktijkhouderschap, maar ook in het vormen van een team met andere collega’s.

Jouw drijfveren, competenties en kwaliteiten als zorgondernemer zijn uitgangspunt in dit traject. Wij zoeken met jou naar een goede balans tussen werk en privé.

Wat breng je mee?

Continuïteit van zorg vind jij belangrijk, je bent laagdrempelig benaderbaar en je houdt van aanpakken. Je staat open voor een praktijkovername die passend is bij jou competenties en kwaliteiten.

Arbeidsvoorwaarden

Er zijn verschillende overname constructies mogelijk. Overname door 1 of meerdere praktijkhouders,

Grijp je kans

Wil je meer weten over de praktijk en zijn patiëntenpopulatie? Dan kun je contact opnemen met de praktijkhouder Jan Huizinga: huizinga@huisarts.net  0594-612000.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over welke ondersteuning je kan verwachten bij het praktijkhouderschap. Dan kun je contact op nemen met Selma de Visscher-Bron, Zorgadvies Groningen, 06 51528310 s.de.visscher@zorgadviesgroningen.nl .

 

Zie ook https://www.gcabeltasman.nl/

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht