30 november 2022

Huisartsenpraktijk Harkstede zoekt per april 2023 een Huisarts (waarnemer)

voor 2 of 3 dagen per week

In verband met verlof van één van onze huisartsen in combinatie met de mei- en zomervakantie zijn wij op zoek naar versterking van ons huisartsenteam.
Onze voorkeur gaat uit naar 2 of 3 dagen per week. De dagen van de week kunnen we invullen in onderling overleg.

Harkstede is een prachtig groen dorp met vele faciliteiten. Wij als huisartspraktijk beoefenen de zorg in de breedste zin van het woord. Het werkgebied beslaat naast Harkstede ook de wat kleine omliggende dorpen. Onze gevarieerde patiëntenpopulatie van ruim 4000 patiënten bestaat uit de oorspronkelijke plattelandsbevolking maar daarnaast ook uit forensen die hier de afgelopen jaren in verband met nieuwbouw/werk nabij de stad Groningen zijn komen wonen. De leeftijdsopbouw van de praktijk ligt erg gevarieerd. Er vallen geen verpleeghuizen onder onze zorg.

We zijn gecertificeerd en doen mee met de ketenzorg DM, COPD, CVRM, AF, Astma, Coronair lijden en Ouderenzorg. Sinds afgelopen zomer is de praktijk niet meer apotheekhoudend. We werken met HIS Promedico VDF. We vormen met elkaar een actief, gevarieerd enthousiast team die samen de zorg voor onze patiënten hoog in het vaandel heeft staan.

Naast de twee praktijkhouders en HIDHA werken er verscheidene doktersassistenten, twee POH-S, een POH-GGZ, een praktijkmanager en via de gemeente werkt er een POH-GGZ jeugd in onze praktijk.

Onze toekomstige collega bezit uiteraard over uitstekende communicatieve vaardigheden, is professioneel, een echte teamplayer en heeft van nature de drive om hoge kwaliteit eerstelijns zorg te leveren.

Wilt u werken in een moderne, goed geoutilleerde huisartsenpraktijk in een prachtig dorp, binnen 10 min autorijden aan de rand van de stad Groningen?

Stuur dan uw motivatie inclusief CV naar mw. Breed, manager@huisartsharkstede.nl.
Bij vragen, vrijblijvend koffie drinken om kennis te maken of meer informatie kunt u laagdrempelig contact opnemen met mw. M. Breed of mw. N.M. Droog, huisarts en (aanstaand) praktijkhouder, op e-mailadres nienkedroog@gmail.com  of telefoon 0617165864.

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht