09 december 2022

Huisartsenpraktijk Alizadeh in Finsterwolde zoekt een Huisarts

alizadeh.jpg

met als doel associatie / praktijkhouderschap in de toekomst

Over onze organisatie
Onze praktijk, die sterk groeiende is, is gevestigd in het mooie Oldambt te Finsterwolde, nabij Blauwe Stad. Het team bestaat uit twee huisartsen, een praktijkmanager, een verpleegkundig specialist, twee praktijkondersteuners somatiek, een praktijkondersteuner GGZ en drie praktijkassistentes. Voor een huisarts hebben we nu een vacature. We zijn een vooruitstrevend en goed samenwerkend team dat laagdrempelige en deskundige zorg biedt.
Kenmerken van de praktijk zijn:

  • Moderne, geaccrediteerde huisartsenpraktijk
  • Onderdeel van het gezondheidscentrum Finsterwolde met daarin onder andere een apotheek, diëtiste, fysiotherapie en orthopedie
  • Uitdagende patiëntenpopulatie met veel variatie
  • Extra zorg zoals echografie, OSAS, ECG, EIA, Holter, Dopler, spirometrie, venapuncties en meekijkconsulten met specialisten (o.a. Orthopedie)
  • 15 min per consult
  • Centraal in de provincie gelegen op 30 minuten van de stad Groningen
  • Een HIS van Promedico ASP

Functieomschrijving
Als huisarts ben je enerzijds instaat om zelfstandig waar te nemen op de praktijk, en werk je anderzijds samen met de praktijkhouder. Er is ruimte voor eigen initiatieven en je bent in staat om verantwoordelijkheid te dragen voor de patiëntenzorg van de praktijk in de volle breedte, in samenwerking met de praktijkhouder en de praktijkmanager.

Ons aanbod
Wij bieden de mogelijkheid om parttime als huisarts aan onze praktijk verbonden te zijn voor minimaal 2 dagen in de week. Dit kan in loondienst of als zelfstandige. De mogelijkheden zijn er om te komen tot associatie en ook om te komen tot een plan om op termijn tot overname van de praktijk te komen. Een en ander in overleg.

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV naar N.R. Alizadeh, huisartsenpraktijk Alizadeh, Bospad 16, 9684 AW Finsterwolde, alizadeh01@ziggo.nl .

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht