29 november 2023

Huisartsenpraktijk Baflo zoekt i.v.m. overname een Huisarts

Praktijkhouder J.C. Heath, huisartsenpraktijk Baflo, is op zoek naar een ervaren en bevlogen huisarts die haar praktijk binnen 2-3 jaar wil overnemen als praktijkhouder.

Huisartsenpraktijk Baflo is een gezellige, goed geoutilleerde plattelandspraktijk in het wierdedorp Baflo op 25 autominuten van de stad Groningen en met een goede treinverbinding. De praktijk heeft ca. 2250 patiënten, en er werken 2 assistentes, 1 POH-GGZ en 1 POH-S/O. Er zijn korte lijnen met de fysiotherapie, apotheek, thuiszorgorganisaties/wijkverpleging, diëtiste en psycholoog.


Huisarts Heath is momenteel bezig met een door de provincie gesubsidieerd haalbaarheidsonderzoek naar een nieuw te bouwen huisartsenpraktijk in Baflo met aanpalende disciplines. Als dit haalbaar blijkt dan zal de opvolger in de gelegenheid gesteld worden om de praktijk zo te ontwerpen als hij/zij wil, waarbij de praktijk turn-key opgeleverd gaat worden. De opvolger kan zelf kiezen om eventueel mee te financieren of te huren.
Zoals het nu lijkt zal de praktijk in 2025-2026 opgeleverd kunnen gaan worden. Tot die tijd is in het kader van een goede overdracht een samenwerking/associatie of vaste waarneming mogelijk. Huisarts Heath zou graag na overdracht van de praktijk binnen de praktijk als (vaste?) waarnemer werkzaam blijven, maar dit is geen voorwaarde.


Voor informatie kunt u contact op nemen met J.C. Heath, M.06-13199504, j.heath@home.nl

Terug naar overzicht