02 april 2024

Huisartsenpraktijk Warffum zoekt een Huisarts (waarnemer)

warffum logo.jpg

voor 2 dagen per week

Over de praktijk
Huisartsenpraktijk Warffum biedt huisartsenzorg aan ruim 2800 patiënten op het Groninger Hogeland. Warffum is uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer.

Ons team bestaat uit 1 huisarts, 1 HIDHA en een vaste waarnemer. Wij zijn een opleidingspraktijk en hebben op dit moment ook een huisarts in opleiding.

We hebben 5 praktijkverpleegkundigen (somatiek, ouderenzorg, ggz en jeugd), 4 doktersassistenten en een praktijkmanager. We werken met CGM Mira.
Binnen het gezondheidscentrum wordt met diverse disciplines samengewerkt.

We vinden een open sfeer met duidelijke afspraken en een prettige, persoonlijke samenwerking heel belangrijk.


Wat we zoeken
In verband met het aankomende vertrek van de waarnemer zijn we op zoek naar een enthousiaste waarnemer voor 2 dagen per week. Het liefst op dinsdag en vrijdag, maar als je andere dagen beschikbaar bent, dan ontvangen we ook graag jouw reactie!


Wat we bieden
Een goed georganiseerde praktijk met heldere afspraken en verantwoordelijkheden. Duidelijke communicatie, de blik gericht op de toekomst en met een goede sfeer.

Daarbij staan we open voor jouw persoonlijke wensen en kwaliteiten en denken graag met je mee!


Hoe solliciteren?
We kijken uit naar jouw reactie! Je kunt jouw motivatiebrief en CV sturen aan Tonnie Roggeveld, roggeveld@huisartsenpraktijkwarffum.nl.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen hebben, dan kun je ook contact opnemen met Tonnie Roggeveld: 06-136 56 932.
 

 

Terug naar overzicht