15 maart 2024

Gezondheidscentrum Abel Tasman in Grootegast zoekt per direct een Huisarts (waarnemer of HIDHA)

voor 2 tot 4 dagen per week

Ben je een enthousiaste huisarts en zoek je een praktijk waarin je in een deskundig en betrokken team in een fijne werksfeer kunt werken? Dan zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken. In onze praktijk werk je samen met een huisarts in loondienst, een waarnemer of de praktijkhouder en een PA. Met betrekking tot werktijden en werkdagen is er in overleg veel mogelijk en het salaris wordt in overleg bepaald. Ook als je minder dagen beschikbaar bent, nodigen we je uit om te reageren. 

Wie zijn wij? 
Ons team bestaat uit een groep gedreven collega’s. We bieden zorg vanuit een modern NPA- gecertificeerd gezondheidscentrum in Grootegast op ongeveer 25 minuten (auto) van de stad Groningen. We streven naar het leveren van passende zorg op maat, continuïteit, collegialiteit, werkplezier en een prettige werk-privébalans. Verder staan we voor huisartsenzorg dichtbij, vertrouwd en deskundig.   

De huisartsen en PA worden uitstekend ondersteund door goed geschoolde assistentes, meerdere POH-s en POH-GGZ, administratieve medewerkers en een nieuwe praktijkmanager.  

Ons gezondheidscentrum telt circa 5700 patiënten en we hebben korte lijnen met meerdere eerstelijnsdisciplines, zoals een diëtistenpraktijk en een thuiszorgorganisatie, die ook in ons pand zitten. Daarnaast is er een prettige samenwerking met de apotheek, fysiotherapeuten en sociaal werk in het dorp. Meerdere keren per jaar kunnen we aansluiten bij FTO's met de collega's van de HAGRO uit het mooie Westerkwartier. Hier leren we actuele lessen en er kunnen ook gratis herregistratiepunten worden behaald.

Kijk op https://www.gcabeltasman.nl voor een beeld van onze praktijk en ons team. 

 

Wat bieden wij?

  • Een mooi, ruim gezondheidscentrum
  • Goede samenwerking, open en informeel
  • Deskundig en betrokken team met een fijne werksfeer
  • Flexibiliteit in werkdagen en werktijden
  • Je kunt per direct aan de slag
  • Mogelijkheid om je kennis te delen met collega’s in opleiding
  • Werken met microHis

 

Nieuwsgierig geworden?
Wil je meer weten of bespreken wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact op met Rutger Hempel, die sinds 1 september de nieuwe praktijkhouder is, door een berichtje te sturen op 06-42270776 of r.hempel@gcabeltasman.nl. Sollicitaties kunnen gestuurd worden naar onze praktijkmanager, Ilja Burgler, i.burgler@gcabeltasman.nl.  We zien je reactie graag tegemoet! 

 

Stuur deze vacature ook gerust door naar artsen in je netwerk.

Terug naar overzicht