15 maart 2024

Huisartsenpraktijk Sauwerd zoekt een waarnemend Huisarts

sauwerd logo.png

voor de mei- en zomervakantie

Voor de meivakantie week 18 en de zomerperiode week 31, 32 en 33 zoeken wij een huisarts voor ca 3- 5 dagen per week (in overleg)

De praktijk
De praktijk is kleinschalig, goed georganiseerd en de populatie is gevarieerd. Er heerst een gemoedelijke plattelandssfeer en dat met de stad Groningen op minder dan 10 km afstand en een prachtig uitzicht op de weilanden vanuit de spreekkamer. Visites worden gereden in Sauwerd en in de aanliggende dorpen A-dorp en Winsum.

Binnen het pand houdt eveneens een fysiotherapeut, diëtiste, wijkverpleegkundige en consultatiebureau praktijk. Tussen deze disciplines zijn de lijnen kort en laagdrempelig.

Het team
Huisartsenpraktijk Sauwerd bestaat uit een team van 1 huisarts, 1 waarnemend huisarts, 1 praktijkondersteuner Somatiek, 1 praktijkondersteuner GGZ, 1 praktijkondersteuner GGZ jeugd en 2 doktersassistenten.

Wij bieden
Een gezellige praktijk met een enthousiast team, een passend salaris en desgewenst uitzicht op een langdurige samenwerking.

Contact
Reacties graag via de app of mail:
Riazi (praktijkhouder) 06- 451 48 796 of riazish@hotmail.com of Hermien Roelofsen (praktijkmanager) 06- 429 426 37 of hermientillema@outlook.com

Terug naar overzicht