22 maart 2024

Huisartsenpraktijk Schoonoord zoekt per augustus 2024 een Huisarts (waarnemer)

i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof

Over de organisatie
Gemoedelijke apotheekhoudende dorpspraktijk in reuzendorp Schoonoord, de woonplaats van Ellert en Brammert (wie kent ze niet). We hebben 3150 patiënten en werken met promedico VDF. Je ziet 4 patiënten per uur. Goede ondersteuning door POH-S, POH-GGZ, dokters- en apothekersassistentes en apotheekhulpen.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:
BIG-geregistreerd huisarts per startdatum bij ons in de praktijk, je mag dus ook reageren als je nu nog in opleiding bent en later in het jaar je opleiding afrondt.

Wat bieden wij
Een fijne werkplek in een gemoedelijke dorpspraktijk met apotheek. Dus heb je altijd al willen proeven wat werken als apotheekhoudend huisarts inhoudt? Wees welkom voor een kijkje in onze keuken.  We trekken de kar met het hele team en iedereen is welkom. Deelname aan FTO’s via de hagro en geaccrediteerde kwaliteitsoverleggen binnen de praktijk. Deelname ANW-diensten (HAP Emmen) is mogelijk, maar niet verplicht. Aanvang- en vertrektijd op werkdagen in overleg aan te passen

Arbeidsvoorwaarden
In overleg volgens waarneemovereenkomst.

Aanvang
Voorkeur voor start begin augustus 2024, maar dit kan in overleg worden aangepast. We hebben eerder ook al losse dagen beschikbaar om te komen waarnemen.

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 1 december 2024 gericht aan Elly Rotmensen, praktijk@hapschoonoord.nl

 

Huisartsenpraktijk Schoonoord
Oude Molenstraat 7
7848 BM Schoonoord

Telefoonnummer           0591 – 381310
E-mailadres                   praktijk@hapschoonoord.nl
Contactpersoon             Elly Rotmensen, Berber Timens
Website                          www.hapschoonoord.nl

Terug naar overzicht