19 april 2024

Huisartsenpraktijk Kloosterburen zoekt i.v.m. toekomstige associatie een Huisarts (Hidha of waarnemer)

Kloosterburen, foto.jpg

voor 2 dagen per week

Over de organisatie
Onze huisartsenpraktijk in Kloosterburen is een gemoedelijke plattelandspraktijk op het Hogeland, 30 autominuten vanaf het centrum van Groningen. Ons team bestaat naast de praktijkhouder en een waarnemende huisarts uit 3 parttime doktersassistentes, 1 POH-S, 1 POH-GGZ en een POH-J. We bieden zorg aan 2050 patiënten. Er is een goede en vlotte samenwerking met fysiotherapie, diëtiste en thuiszorg in ons eigen dorp en de apotheek in Leens. We werken met Promedico ASP.

De functieomschrijving
We zijn op zoek naar een enthousiaste en bevlogen huisarts, die de huisartsgeneeskunde in zijn volle breedte wil uitoefenen. Een collega die de charme van het werken op het platteland kan zien en het fijn vindt in een kleine praktijk met korte lijntjes te werken. Die zich betrokken wil voelen en die het leuk en inspirerend vindt dat er af en toe een co-assistent meeloopt.

In eerste instantie zoeken we een collega voor 2 dagen per week, waarop de werkdagen in overleg bepaald kunnen worden en er gemakkelijk geruild kan worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om in de toekomst langdurig samen te werken of te associëren.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:
Goed zelfstandig kunnen werken, overzicht hebben en houden.

Wat bieden wij
Wij bieden een goed georganiseerde en gezellige werkomgeving met een klein hecht team, dat bereid is met je mee te denken. Er is een ervaren collega, die flexibel is om gemakkelijk van werkdagen te ruilen of in te vallen in geval van overmacht of vakantie. Er is een zeer gevarieerde en betrokken patiëntenpopulatie en een goed eerstelijns netwerk. En natuurlijk is er de bijzondere en ruimtelijke omgeving aan de Waddenkust van Groningen.

Arbeidsvoorwaarden
Je kunt als waarnemer/ZZP-er werken, maar in loondienst kan ook. Daarnaast is er de mogelijkheid tot associëren bij een wederzijds prettige samenwerking.

Aanvang
In overleg, zeker ook graag reageren als je niet direct beschikbaar bent!

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 1 oktober 2024 gericht aan petramarceline@live.nl , of bel voor meer informatie met Petra Hartman, 06-83012491.

 

Huisartsenpraktijk Kloosterburen
Hoofdstraat 44D
9977 RE Kloosterburen

Telefoonnummer           0595-481407
E-mailadres                   huisartsenkb@ezorg.nl
Contactpersoon             Petra Hartman
Website                          https://kloosterburen.uwartsonline.nl

Terug naar overzicht