19 april 2024

Huisartsenpraktijk Maarsingh in Groningen zoekt i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof per juli 2024 een Huisarts (waarnemer)

voor 2 dagen per week

Wat collega’s zeggen
‘Een fijne praktijk met een afwisselende populatie. Visites gemiddeld 1 per dag en lekker op het fietsje. Fijne collega’s, goede koffie en koekjes. Het Martini Ziekenhuis zit op steenworp afstand. Ik werk er al jaren met plezier.’

Wij zijn
Een moderne NHG-geaccrediteerde praktijk in Groningen-Zuid met een grote diversiteit aan zorgvragen. We werken met MicroHis en zijn opleidingspraktijk voor huisartsen, POH en doktersassistentes. In de dagelijkse praktijk werk je met één van de drie collega huisartsen tezamen met de assistentes en praktijkverpleegkundigen. Je spreekuur is afwisselend met lange en korte (telefonische) consulten. Onze gezamenlijke lunchpauze is van 12 tot 13 uur. Deelname aan FTO’s via de Hagro is mogelijk.

Wij zoeken
Een BIG-geregistreerde huisarts die ons team komt versterken op donderdag en vrijdag per juli 2024 t/m augustus 2025. Start- en einddatum in overleg aan te passen, evenals reeds geplande vakanties in deze periode.

Arbeidsvoorwaarden
In overleg volgens waarneemovereenkomst.
Zie onze website voor meer informatie over onze praktijk; www.huisartsmaarsingh.nl

Heb je vragen en/of interesse? Neem contact op met Menke Brinkman (praktijkmanager) op 06-46462423 of mail naar menke@huisartsenpraktijkmcz.nl

 

Huisartsenpraktijk Maarsingh
Sportlaan 2-2
9728 PH Groningen
T 050 525 0310

Terug naar overzicht