29 januari 2020

Huisartsenpraktijk Middelstum - t Zandt zoekt i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof een waarnemend huisarts

voor 2 tot 4 dagen per week

Huisartsenpraktijk Middelstum – ’t Zandt zoekt een

Waarnemend huisarts voor vervanging zwangerschapsverlof van maart tot augustus.

Over de organisatie
Huisartsenpraktijk Middelstum – ’t Zandt is een moderne DEKRA gecertificeerde apotheekhoudende huisartsenpraktijk met spreekuur op twee locaties op ± 20 autominuten van de stad Groningen. Er werken 3 huisartsen, 1 verpleegkundig specialist,  4 doktersassistenten, 2 apothekersassistenten, 2 POH GGZ en 2 POH somatiek op een fijne manier samen. De praktijk in Middelstum is gevestigd in het Gezondheidscentrum (https://www.gezondheidspleinmiddelstum.nl/ )

De functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die ons team voor wil komen versterken. In principe voor 2 tot 4 hele dagen (in onderling overleg).

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

  • BIG-geregistreerde arts met een afgeronde huisartsenopleiding
  • Zelfstandig, maar ook een echte teamspeler die het leuk vindt om samen te werken met de diverse disciplines in de praktijk en het gezondheidscentrum.

Wat bieden wij
Een uitdagende werkplek met een leuk en gedreven team die gaat voor de best mogelijke apotheekhoudende huisartsenzorg. De onderlinge verhoudingen zijn uitstekend en er bestaat ook zeer goede samenwerking met de andere disciplines in het Gezondheidscentrum, o.a. thuiszorg organisaties, fysiotherapie, diëtetiek, logopedie, verloskunde, podotherapie en psychologie. Het Gezondheidsplein Middelstum ligt midden in het dorp (voormalig gemeentehuis) en heeft een eigen parkeervoorziening voor het personeel. Meer informatie over de praktijk is te vinden op https://www.gezondheidspleinmiddelstum.nl/ en https://www.mijnhuisarts.nl/ .

Arbeidsvoorwaarden
In onderling overleg

Aanvang
In onderling overleg.

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV naar Ryanne Addink, huisarts, huisarts@mijnhuisarts.nl .
Ook voor aanvullende informatie kan contact opgenomen worden met Ryanne Addink.

Terug naar overzicht