21 februari 2020

Medisch Centrum Gorecht in Hoogezand zoekt een enthousiaste Huisarts

voor 3 tot 4 dagen per week

Over de organisatie

Medisch Centrum Gorecht is in verband met groei van de praktijk op zoek naar een enthousiaste collega huisarts voor drie tot vier dagen per week (in overleg). Ons centrum is een geïntegreerd eerstelijns gezondheidscentrum, waarbinnen alle moderne faciliteiten (zoals oogheelkunde, echografie, een eigen bloedafnamelaboratorium en een eigen thuiszorg) aanwezig zijn, maar ook diëtisten, fysiotherapeuten, bekkenbodem therapeuten, psychologen en een psychiater. De vacature is voor onze vestiging in Hoogezand, maar inzet in alle centra is mogelijk in geval van nood. In ons team werken 3 huisartsen, waarvan er 2 opleider zijn. Binnen ons team kennen we geen rangen en standen. Het werk geeft ons veel plezier en voldoening en we hebben goede onderlinge contacten.

De functieomschrijving

Lijkt jou dat ook leuk? Werk je graag mee aan een nieuw concept in huisartsenzorg? Lees dan vooral verder! Denk je in ons team te passen? Kun je goed zelfstandig werken en creatief meedenken? Dan ben jij de huisarts die we zoeken.

Wat bieden wij

Wij bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto en een mobiel en de werktijden zijn ideaal voor hen die nog kinderen van en naar de crèche moeten brengen en halen

Reageren

Enthousiast ? We ontvangen jouw reactie (motivatie + cv) graag per e-mail. 
Je kunt mailen naar Gerben Lochorn en Sanne Meinds (vacatures@mc-gorecht.nl

Terug naar overzicht