13 mei 2020

Huisartsenpraktijk Warffum zoekt per 1 augustus 2020 een Huisarts (HIDHA)

voor in eerste instantie 2 dagen per week

Huisartsenpraktijk Warffum zoekt per 1 augustus 2020 een Huisarts (HIDHA) voor in eerste instantie 2 dagen per week en eventueel met deelname aan diensten.

De praktijk

Huisartsenpraktijk Warffum is een actieve en regulier werkende huisartsenpraktijk en is gevestigd in een klein gezondheidscentrum. De praktijk bedient ongeveer 2700 patiënten en biedt laagdrempelige zorg aan. Kenmerken zijn korte lijnen en no-nonsense.

De praktijk heeft een goede samenwerking met enkele naburige praktijken
(zie www.depooleerstelijnszorg.nl).

Functieomschrijving

We zoeken een (redelijk) ervaren huisarts met flexibel karakter, die zich wil inzetten voor het behoud en ontwikkeling van de huisartsenpraktijk en haar samenwerking met derden.
U conformeert zich aan de gangbare richtlijnen en voert de huisartsenzorg op reguliere wijze uit.
 

Arbeidsvoorwaarden

U krijgt een contract van een jaar in loondienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling. Naast de arbeidsvoorwaarden als salaris, zoals vastgelegd in de cao Hidha, zijn er volop mogelijkheden en facilitering voor persoonlijke ontwikkeling op gebied van onderwijs, innovatie, onderzoek en organisatie. Andere vormen van arbeidsrelatie zijn bespreekbaar.

Aanvang

Aanvang in overleg,  vanaf 1 augustus 2020, later is bespreekbaar.

Contactinformatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met huisarts Bob Meijer, telefonisch: 06 14445524 of per mail: meijer@huisartsenpraktijkwarffum.nl  

Uw sollicitatiebrief en curriculum vitae ontvangen we graag op: meijer@huisartsenpraktijkwarffum.nl.

 

Terug naar overzicht