16 september 2020

Gezondheidscentrum De Marne in Leens zoekt per 1 januari 2021 een Huisarts

voor 2 tot 3 dagen per week

Over de organisatie
Gezondheidscentrum De Marne is een NHG-geaccrediteerde praktijk waarin vele disciplines samenwerken. We werken nauw samen met Gezondheidscentrum Abel Tasman in Grootegast. Er wordt breed gewerkt met als motto “Dichtbij wat kan en ver weg wat moet.” Zie voor meer informatie www.gcdemarne.nl en www.gcabeltasman.nl.

De functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar huisarts voor +/- 2-3 dagen per week. Vind je het werken op het platteland een uitdaging? Ben jij een enthousiaste collega, die zelfstandig kan werken maar ook een teamspeler is en die ons team wil komen versterken?  Dan zoeken we jou!

 

Wat bieden wij
Goede assistentie en ondersteuning door POH’s en verpleegkundig specialist. Een team dat gezamenlijk de schouders eronder zet om de zorg voor patiënten zo goed en efficiënt mogelijk aan te bieden. Er is een vast patiënten populatie met ruimte voor eigen werkwijze.

  • Ervaren praktijkhouder die ondersteuning biedt
  • Eigen FTO
  • Accreditatie kwaliteitsoverleg
  • Accreditatiepunten van NPA-accreditatie
  • Een deel van de ANW-diensten aan
  • Leuk team met ervaren collegae en ondersteuning

Arbeidsvoorwaarden
CAO Hidha

Aanvang
Per 1 januari 2021

Reageren
S
preekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV z.s.m. naar Miranda Knol, praktijkmanager, tel nr: 0595-571004 / of mail naar m.knol@huisarts.de

Terug naar overzicht