16 augustus 2022

Huisartsenpraktijk De Wieke in Stadskanaal zoekt op korte termijn een Praktijkmanager

de wieke logo.jpg

Over de organisatie
Huisartsenpraktijk de Wieke is in 2008 ontstaan uit de samenvoeging van meerdere huisartsenpraktijken. De praktijken vormen samen een HOED en verzorgen huisartsenzorg voor Stadskanaal en omstreken. We werken vanuit een modern gezondheidscentrum centraal gelegen in Stadskanaal. Ons team bestaat uit 4 huisartsen, waarnemende huisartsen, huisartsen i.o., POH -S, POH-GGZ en doktersassistentes. In ons pand zijn ook een apotheek, de thuiszorg en andere eerstelijns zorgaanbieders gevestigd. Kernwoorden die bij ons passen zijn; collegialiteit, flexibiliteit en patiëntgerichtheid. In onze praktijk verlenen wij naast de reguliere huisartsenzorg ook uitgebreide zorg aan chronische zieken (diabetes, astma/COPD, CVRM), ouderenzorg en GGZ ondersteuning. Als praktijkmanager vervul je hierin een centrale, faciliterende en belangrijke rol. Het verlenen van goede huisartsenzorg en patiëntgerichtheid staat bij ons voorop. Als manager ontzorg je de zorgverleners en draag je zorg voor de onderneming.

De functieomschrijving
Als praktijkmanager heb je een veelzijdige baan. De eerstelijns (huisartsen) zorg is namelijk voortdurend in beweging. Daarom zoeken wij een praktijkmanager die als onderdeel van het team, dicht op de dagelijkse praktijk, de collega’s optimaal faciliteert in de bedrijfsvoering en het personeelsmanagement. Je houdt je bezig met de kwaliteit en productiviteit van de HOED. Het creëren en behouden van een positieve patiëntervaring en een hoge medewerkerstevredenheid zijn jouw kerndoelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële kant van de praktijk. Jij ondersteunt, ontzorgt en faciliteert de collega’s op de locatie zodat zij de patiënten van goede zorg kunnen voorzien. Je hebt een luisterend oor, signaleert knelpunten en draagt zorg voor een goede werkverdeling. Je takenpakket is breed en bent o.a. eindverantwoordelijk voor  planning en roostering, facilitaire zaken, kwaliteits- en innovatie projecten en in- en externe samenwerkingen. Wij werken toe naar zelforganisatie. Je trekt niet al het werk als vanzelfsprekend naar jezelf toe, maar geeft teamleden die dat willen de ruimte om een rol te nemen in de praktijkvoering. Binnen de HOED ben jij de verbindende schakel tussen vier praktijken die een optimale samenwerking aan willen gaan.

 

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

  • Ervaren manager met Hbo-opleiding (medisch) management, bedrijfskunde of de bereidheid deze te volgen;
  • Werkervaring in de huisartsenzorg is een pre zeker geen vereiste;
  • Een enthousiaste, betrokken leider die ook het conflict niet uit de weg gaat
  • Ervaring in een leidinggevende functie;
  • Kennis van verbetermethodieken is een pre (bijvoorbeeld LEAN)
  • Zelfstandigheid en organisatie-sensitiviteit.
  • Regie houdend, accuraat, doorzetten;
  • Handig met ICT, ervaring met Office, en bekend met het HIS of CRM programma’s;

 

Wat bieden wij

  • Passend salaris volgens de CAO huisartsenzorg op basis van kennis en ervaring;
  • Een uitdagende baan in een innovatieve omgeving;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in kennis en kunde;
  • Een enthousiast team;
  • Korte lijnen met de huisartsen en goede ondersteuning;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

 

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden en beloning conform CAO huisartsenzorg. Voor meer informatie over de praktijk zie onze website www.praktijkdewieke.nl . Bij vragen kun je contact opnemen met de heer Runsink (Huisarts) op telefoonnummer 0599-696910.

Aanvang
Aanvang zo snel mogelijk.

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 30 september 2022 gericht aan A.D. Runsink, adrunsink@hotmail.com .

Terug naar overzicht