01 december 2022

Huisartsenpraktijk Loppersum zoekt i.v.m. uitbreiding van het team een Apothekersassistent(e)

voor 3 tot 4 dagen per week

Haal je voldoening uit werken in een laagdrempelige patiëntgerichte praktijk? Spreekt een apotheekhoudende plattelandspraktijk je aan? Zin in verandering? In Loppersum bouwen we een nieuwe praktijk in een 100 jaar oude dorpsschool. We breiden ook ons team uit. Wellicht zoeken we jou!

De functie
Met het hele team bieden wij de farmaceutische zorg voor Loppersum en omstreken. Dat betekent herhaalreceptuur, externe receptuur, baxteren, uitgifte aan de balie. Aangezien we een apotheekhoudende praktijk zijn, zijn ook doktersassistente taken als telefoon opnemen en mensen helpen in de praktijk, deel van je taken.  

De praktijk
In onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk werken 3 huisartsen, 3 waarnemend huisartsen, 5 praktijkondersteuners (somatiek en GGZ), 3 doktersassistenten, 8 apothekersassistenten en een praktijkmanager.
De praktijk is laagdrempelig en betrokken en bedient patiënten uit Loppersum en omgeving.

De praktijk wordt prachtig! De verbouwing is te volgen via instagram: http://www.instagram.com/huisartsenpraktijk_loppersum

Wij zoeken
Een (bijna) gediplomeerd doktersassistent & apothekersassistent met plezier in zijn/haar werk. Patiëntgericht en met praktisch inzicht. Voorkeur voor 3-4 dagen. Maar als je andere wensen hebt, horen we het graag!

Belangstelling?
Je kunt je CV sturen naar vacature@haploppersum.nl . Wil je eerst nog extra informatie of overleg, bel dan naar 0596-573113. Fokje Bakker (praktijkmanager) of 1 van de huisartsen.

Wij zien je reactie graag tegemoet.

Janneke Booij / Liesbeth Hesselink / Marten Wierenga

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht