09 maart 2023

Huisartsenpraktijk Middelstum zoekt per direct een Praktijkmanager

voor 8 tot 10 uur per week

Zoek jij een nieuwe functie als leidinggevende in een huisartsenpraktijk? We zijn op zoek naar een initiatiefrijke en zelfstandig werkende praktijkmanager voor de apotheekhoudende huisartsenpraktijk gevestigd in Middelstum, met een tweede locatie in 't Zandt. De praktijk is gecertificeerd via Lloyds.

De praktijk biedt laagdrempelige eerstelijns zorg voor ongeveer 4000 patiënten. Binnen de praktijk zijn huisartsen werkzaam, doktersassistenten, apothekersassistenten, praktijkondersteuners (somatiek, ouderenzorg en GGZ) en verpleegkundig specialisten.

Wat ga je doen?

Als praktijkmanager ben je overkoepelend werkzaam voor beide locaties. Je bent het aanspreekpunt voor het team en stuurt aan. Je hebt een verbindende actieve rol binnen het team. Daarnaast houd je regie over het certificeringstraject, voert uit en zorgt dat het uitgevoerd wordt. Tevens voer je de functioneringsgesprekken met de medewerkers en houdt regie over uren en vakanties. Ben jij die daadkrachtige praktijkgerichte manager, die zowel autonoom als in een team voortvarend en soepel te werk gaat?

Wat vragen we van jou?

Je hebt een functiegericht HBO-diploma of bent in opleiding hiervoor, aangevuld met een managementdiploma op minimaal HBO-niveau of in opleiding hiervoor. We vragen daarnaast zelfstandigheid, flexibiliteit en een goed gevoel voor samenwerking met de nodige sociale vaardigheden.

We zijn een klein team met hardwerkende collega’s met oog voor elkaar. Herkent u zich in dit profiel en werkt u graag in een gemoedelijke maar professionele omgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Komt u ons team dan versterken?

We bieden een functie voor 8-10 uur per week met flexibele uren. Honorering vindt plaats conform de CAO-huisartsenzorg. Het betreft een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Voor meer informatie of uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae en referenties kunt u voor 1 april 2023 mailen naar huisarts@mijnhuisarts.nl .

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht