06 februari 2024

Huisartsenpraktijk Siddeburen zoekt een Apothekersassistent (leerling of gediplomeerd)

siddeburen logo.jpg

voor 24 uur per week

Huisartsenpraktijk Siddeburen is een kleine apotheekhoudende huisartsenpraktijk in een gezellig dorp in Oost-Groningen (half uur rijden vanaf Groningen).
Ons team bestaat uit 2 huisartsen, 3 doktersassistenten, 3 apothekersassistenten, een POH-S en een POH-GGZ. Daarnaast hebben wij inpandig fysiotherapie, een diëtiste, een podotherapeut en een logopediste.
Eind 2024 gaan 2 apothekersassistentes met pensioen. Hierdoor is er ruimte voor nieuwe mensen.

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en bekwame apothekersassistent(e) die de opleiding met succes heeft afgerond of een leerling-apothekersassistent(e) die de opleiding graag bij ons wil afronden. Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, stressbestendig is en die graag in een kleine en laagdrempelige huisartsenpraktijk wil werken

Wat bieden wij
Een leuke werkplek in een klein en betrokken team waarbij er een mogelijkheid is om je te ontwikkelen binnen aandachtsgebieden. Inschaling gebeurt volgens de CAO huisartsenzorg.

Aanvang
In overleg

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV naar onderstaand adres. Uiteraard is het mogelijk om eerst vrijblijvend contact op te nemen en/of een dag(deel) mee te lopen.
Als je doktersassistente bent en je graag wil verdiepen in de apotheek vragen wij je ook te reageren. 

Huisartsenpraktijk Siddeburen
Reint Dijkemastraat 6
9628 CW Siddeburen

Administratie@hapsiddeburen.nl

contactpersoon: Gert-Jan Sijken, praktijkmanager

Terug naar overzicht