05 februari 2020

Huisartsencentrum Uithuizen zoekt een Anios/basisarts of Physician Assistant

voor 16 tot 24 uur per week

Over de organisatie

Huisartsencentrum Uithuizen biedt aan zijn patiënten verschillende soorten eerstelijns zorg onder één dak: huisartsen, psychologen, fysiotherapeuten, een diëtist, een verloskundige en een podotherapeut. Daarnaast beschikt het centrum over een eigen apotheek en een eigen laboratorium.

Het huisartsencentrum is makkelijk te bereiken vanuit stad Groningen en ligt maar 25 minuten ten Noorden van de stad met de auto. Ook met de trein zijn wij makkelijk bereikbaar, het station ligt op 5 minuten lopen.

De functieomschrijving

Huisartsencentrum Uithuizen is per direct op zoek naar een ANIOS/basisarts of physician assistant die het bestaande medische team 2 tot 3 dagen per week komt versterken. Deze functie biedt de ideale gelegenheid om ervaring op te doen in het huisartsen vak. Je mag zelfstandig spreekuur doen waarbij je volgens de NHG-standaarden werkt. Het spreekuur is divers van kleine kwalen tot chronische ouderzorg. Verder is de huisarts altijd direct beschikbaar voor overleg of ondersteuning bij complexe situaties. Naast de huisarts zijn er ook andere zorgverleners in huis waardoor ook met hen de lijntjes kort zijn voor overleg.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

  • Wij zijn op zoek naar iemand die goed zelfstandig kan werken, nuchter is en met praktische oplossingen komt. Verder is het natuurlijk van belang dat je een geldige BIG-registratie hebt. 

Wat bieden wij

De betrekking is in eerste instantie tijdelijk en voor 2 tot 3 dagen in de week (16 tot 24 uur). Bij wederzijdse interesse kan dit later eventueel aangepast worden tot meer uren en een vast contract.

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring is voor een ANIOS/basisarts volgens functieschaal 65 CAO ziekenhuizen en voor Physician Assistant volgens CAO-huisartsenzorg (schaal in overleg).

Aanvang

Per direct

Reageren

Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 1 maart 2020 gericht aan Marianne Reimert (huisarts), Email administratie@praktijkreimert.nl 

 

Huisartsencentrum Uithuizen
Hoofdstraat-West 17
9981 AA
Uithuizen
https://huisartsencentrumuithuizen.praktijkinfo.nl

Terug naar overzicht