18 maart 2020

Huisartsenpraktijk Alizadeh in Finsterwolde zoekt per 1 juni 2020 een Praktijkmanager

voor 8 tot 16 uur per week

Over de organisatie
Onze praktijk is gevestigd in het mooie Oldambt te Finsterwolde. Het team bestaat uit 1 huisarts, 1 waarnemend huisarts, 1 verpleegkundig specialist, 1 POH-S en 3 praktijkassistentes. We zijn een vooruitstrevend team.

De functieomschrijving
Als praktijkmanager ben je in staat snel te analyseren waar de verbetermogelijkheden liggen en daarvoor oplossingen aan te dragen. Je bent gewend om op diverse managementaspecten werkzaam te zijn en zowel op operationeel als strategisch niveau te opereren. Je hebt er plezier in om een praktijk goed te organiseren waardoor je zorgprofessionals in staat te stelt om efficiënte, kwalitatief hoogstaande en klantgerichte zorg te leveren.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding en hebt managementervaring binnen de eerstelijnszorg opgedaan. Je beschikt over kennis van de gezondheidszorg, de huidige ontwikkelingen in het zorgstelsel en de gevolgen daarvan voor de klant en zorgprofessionals. Je bent innovatief en beschikt over een dienstverlenende instelling. Je bent klantgericht, resultaatgericht en hebt uitstekende sociale vaardigheden.

Wat bieden wij

  • Een aanstelling van 8 tot 16 uur per week, binnen een plezierige en dynamische werkomgeving in modern pand met meerdere disciplines.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris conform de CAO huisartsenzorg, uren nader te overleggen.

Aanvang
Per 1 juni 2020

Reageren
Spreekt deze vacature je aan?
Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 1 april 2020
gericht aan N.R. Alizadeh, huisartsenpraktijk Alizadeh, Bospad 16, 9684 AW Finsterwolde, alizadeh01@ziggo.nl.

Terug naar overzicht