18 mei 2020

Gezondheidscentrum Abel Tasman in Grootegast zoekt een Verpleegkundig Specialist

Over de organisatie
Er wordt binnen onze centra breed gewerkt met als motto: “Dichtbij wat kan en ver weg wat moet”.  Het team bestaat uit een praktijkhouder, 3 huisartsen, 4 praktijkondersteuners waaronder een POH-GGZ, meerdere assistentes en een praktijkmanager.

De functieomschrijving
Wij zoeken iemand die flexibel inzetbaar is. Je kunt goed samenwerken met alle disciplines binnen de huisartsenpraktijk en kunt desgewenst supervisie geven (bijvoorbeeld aan de POH of assistente) Je hebt een brede ervaring binnen de huisartsenzorg of in de eerstelijnszorg.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde Master Advanced Nursing Practise  en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister VSR;
  • Je hebt ervaring in de eerstelijns patiëntenzorg in verschillende leeftijdscategorieën. Kennis van de farmacotherapie binnen de eerstelijnszorg; 
  • Je kunt goed zelfstandig werken waarbij afstemming en overleg met andere zorgverleners vanzelfsprekend voor je is; 
  • Je bent goed in staat om je eigen grenzen te bewaken en je kunt planmatig en methodisch werken; 
  • Je bent energiek, stressbestendig en flexibel; 
  • Je hebt goede communicatieve eigenschappen en sociale vaardigheden; 
  • In bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij
Als VS combineer je routinematige medische zorg met (hoog complexe) verpleegkundige zorg. In de praktijk diagnosticeer en behandel je zelfstandig patiënten en leg je visites af met name bij ouderen. Je richt je op een specifiek omschreven groep van klachten die veel voorkomen, zoals klachten aan keel, neus, oor, bewegingsapparaat, gynaecologie of huid en ouderenzorg. We staan open voor toevoegingen op basis van ervaring en expertise die eerder is opgedaan. Je werkt zelfstandig, kent de grenzen van je deskundigheid en overlegt waar nodig met de huisarts en het team. Als VS maakt je hierbij gebruik van de NHG standaarden.

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Huisartsenzorg.

Aanvang
In overleg

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV naar Miranda Knol, praktijkmanager, m.knol@huisarts.de of bel naar Tel: 0594 612000 voor aanvullende informatie.

Terug naar overzicht