03 september 2020

Huisartsenpraktijk Radesingel in Groningen zoekt een Praktijkmanager

voor 8 uur per week

Het betreft Huisartsenpraktijk Radesingel, een dynamische en groeiende praktijk (n=4500) aan een van de mooiste singels van Groningen, nabij de Rademarkt. Patiëntenpopulatie omvat veel Nederlandse studenten, maar ook promovendi, jonge gezinnen en buitenlandse studenten en ouderen. We pogen een innovatieve praktijk te zijn: we doen mee aan alle GHC-ketenzorgprogramma’s, werken met Prescriptor (NHG voorschrijfapplicatie), beschikken over OSAsense, MyDiagnostick, ECG-apparatuur, zorg op afstand, Teleconsultatie, eHealth, etc. en we zijn NPA geaccrediteerd. Er heerst een uitstekende werksfeer waarin alle medewerkers laagdrempelig benaderbaar zijn voor elkaar. Daarnaast is er goede koffie en vers fruit! Dagindeling is overigens in overleg.

De praktijkmanager werkt samen met de huisartsen, verpleegkundigen, psycholoog en de (leidinggevende) doktersassistenten om personeelsmanagement, automatisering en praktijkmanagement in goede banen te leiden. De praktijkmanager registreert klachten en complimenten, VIM-meldingen en maakt plannen op basis hiervan en naar aanleiding van wetgeving en richtlijnen van de LHV en NHG. Daarnaast zit zij het werkoverleg voor, alles samen met de praktijkhoudende huisartsen.

Voor meer informatie, zie www.HuisartsGroningen.nl of kom eens langs.

Wij zoeken een enthousiaste praktijkmanager die:
- De opleiding tot praktijkmanager (bijna) heeft afgerond en bij voorkeur al werkervaring heeft of hiernaast in een andere praktijk werkt;
- Wil werken in een dynamische, groeiende praktijk (1 dag/week);
- Het leuk vindt om te werken in een dynamisch en jong team;
- Wil helpen de praktijk nóg mooier te maken!

We zien je reactie incl. CV met belangstelling tegemoet, graag uiterlijk 30 september!

T Verbeek van Buuren en JWA van Willigen
Huisartsen-praktijkhouders
huisarts@huisartsgroningen.nl

 

Terug naar overzicht