06 mei 2022

Huisartsen Beijum in Groningen is i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof per 1 juli op zoek naar een Praktijkondersteuner Somatiek

beijum.jpg

aantal uren in overleg

Huisartsenpraktijk Beijum is een wijkgerichte praktijk waar een enthousiast team van huisartsen, assistentes, praktijkondersteuners en praktijkmanager optimale eerstelijns zorg biedt aan de ruim 8.200 patiënten van de praktijk.

Functie inhoud
Als praktijkondersteuner ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van zorgprogramma’s voor patiënten met Diabetes Mellitus, astma/COPD, CVRM, boezemfibrilleren en Ouderenzorg. Deze zorg wordt geboden binnen spreekuren en visites aan individuele patiënten. Er wordt daarbij nauw samengewerkt met de huisartsen maar ook met andere instanties.

Functie eisen

  • Een afgeronde opleiding tot praktijkondersteuner.
  • Deskundigheid ten aanzien van de behandeling en begeleiding van patiënten met een chronische ziekte.
  • Goede contactuele, didactische en educatieve vaardigheden.
  • Ervaring binnen deze functie zien wij als een pré.

Arbeidsvoorwaarden
Het aantal uren wordt in overleg vastgesteld. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd met ingang vanaf 1 juli 2021. Het salaris is afhankelijk van de opleiding en werkervaring conform de cao Huisartsenzorg. De start datum en aantal uren zijn bespreekbaar.

 

Reageren voor 31 mei.
Voor vragen en informatie over deze vacature kunt u contact op nemen met G. Boersma, praktijkmanager. Telnr. 050-5415200 of administratie@hapbeijum.nl

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht