04 juli 2022

Medisch Centrum Haren zoekt per 1 september 2022 een Praktijkondersteuner GGZ

Over de organisatie
Medisch Centrum Haren is een klein centrum met diverse disciplines onder 1 dak: huisarts, fysiotherapeut en diëtist. Onderlinge goede en gezellige samenwerking is van groot belang,  waarbij werkplezier voorop staat. In de zorg voor onze patiënten leggen wij de lat hoog, kwaliteit van zorg en efficiëntie zijn hierbij kernwaarden.

De functieomschrijving
Patiënten bijstaan op mn niet-somatisch gebied: HulpVraag (HV) verhelderen, begeleiden, zelf gesprekken voeren of verwijzen naar 1e/2e lijn. Tevens ook actief patiënten benaderen: bijvoorbeeld exploreren of hulp gewenst is na life-event (vb ernstige diagnose voor pt, overlijden partner, sociale / werk problemen etc).

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

Positieve kijk op het leven (glas is half vol en niet half leeg). Daarnaast oplossingsgericht en praktisch. Ben je POHGGZ in opleiding, ook dan nodigen wij je graag uit om te reageren. (Reden dat deze vacature vrijkomt is dat de huidige POHGGZ io klaar is met opleiding.)

Wat bieden wij
Een moderne werkplek, gezellig team met onderling korte lijntjes en dagelijks overleg en afstemming met HA. Werkkleding: blouse, jasje of trui / fleece met logo MCH. Eigen spreekkamer, goed uitgerust met Apple computer en headset. Mogelijkheden tot beeldbelconsulten.

Administratieve ondersteuning: in/doorplannen van afspraken en verwerken van verwijsbrieven in ZorgDomein worden gedaan door de assistentes. Alles zodat jij je kunt focussen op datgene waar jij goed in bent: de praktijk ondersteunen op GGZ gebied!!

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO Huisartsenzorg. Salariëring conform beroepsgroep, ook als je POHGGZ io bent.

Aanvang
September 2022 of NOTK

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 15 augustus 2022 naar P van den Berg, huisarts (huisarts@medischcentrumharen.nl )

 

Terug naar overzicht