05 augustus 2022

Huisartsenpraktijk ’t Hooge Zand in Hoogezand-Sappemeer zoekt per 1 oktober 2022 een Praktijkondersteuner GGZ

hooge zand.png

voor 18 uur per week

Voor onze huisartsenpraktijk ’t Hooge Zand te Hoogezand-Sappemeer zijn wij per 1 oktober 2022 op zoek naar een praktijkondersteuner GGZ. Ben jij iemand die het leuk vindt om aan de slag te gaan als POH-GGZ en nieuwe ervaringen en uitdagingen niet uit de weg gaat, maar deze juist met beide handen aanpakt? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Ons team bestaat uit drie praktijkhouders, een vaste waarnemend huisarts, vijf assistentes, drie praktijkverpleegkundigen Somatiek, een praktijkondersteuner GGZ en een praktijkmanager. Gezamenlijk zorgen wij voor een  populatie van ca. 4500 patiënten.

We zijn een moderne praktijk die zich richt op de reguliere huisartsenzorg in alle facetten. We werken met het HIS Medicom.

Waar
Sinds juli 2018 is de praktijk  gevestigd in een modern gezondheidscentrum, samen met o.a. zes huisartspraktijken en vele andere zorgverleners. Zie https://www.mch-s.nl/ .

De onderlinge verhoudingen zijn uitstekend en er bestaat ook een zeer goede samenwerking met de POH-GGZ en psychologen uit de andere praktijken en overige disciplines in het Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer. Er wordt nauw samengewerkt met het sociaal domein.

Wat ga je doen
Als POH-GGZ werk je ter ondersteuning en onder eindverantwoordelijkheid van de huisartsen. Je biedt daarbij huisartsenzorg voor mensen met psychische, psychosomatische en psychosociale klachten. Je kiest daarbij voor een brede, generalistische insteek. Met jouw kennis en ervaring weet je op basis van de technieken van cognitieve gedragstherapie diverse interventies voor behandeling en begeleiding in te zetten. Je biedt psycho-educatie, ondersteuning bij zelfmanagement etc. Je houdt ervan om binnen het eigen vakgebied gecompliceerde vraagstukken en situaties op te lossen, waarbij je rekening houdt met de verantwoordelijkheid van de huisarts. Naar de huisarts heb je een adviserende rol en je biedt ondersteuning bij verwijzen. 

Waarom bij ons
We bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie, met leuke collega’s en een informele werksfeer. In een dynamische omgeving, waar het inbrengen van nieuwe ideeën en ontwikkeling wordt aangemoedigd.

Wij staan als team voor het verlenen van huisartsenzorg die niet alleen medisch inhoudelijk goed is, maar door zijn kleinschalige karakter ook uitblinkt in persoonlijke, betrokken en toegankelijke zorg, in een vertrouwde en prettige werksfeer.

 

Wat breng jij mee?

Wij zoeken een POH-GGZ die voldoet aan een of meer van de volgende functie-eisen:

 • Je bent in het bezit van het diploma POH-GGZ , of ervaren sociaal psychiatrisch verpleegkundige, of ervaren verpleegkundig specialist GGZ
 • HBO of universitair werk- en denkniveau
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring binnen de eerste lijn is een pré

 

Verder beschik je over
Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, service-gerichtheid, goede vaardigheden op het gebied van zelfstandig werken en samenwerken, adviesvaardigheid, flexibiliteit, pro-activiteit en doortastendheid.

Wat bieden wij

 • Salaris conform de  CAO-Huisartsenzorg
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-Huisartsenzorg, waaronder een eindejaarsuitkering
 • De intentie is een duurzame arbeidsrelatie binnen vast dienstverband na een periode van verkennen met een contract voor bepaalde tijd.

Enthousiast? Reageer dan snel!
Je sollicitatiebrief en C.V. kun je mailen naar Lies van der Weij, emailadres: managerhoogezand@ezorg.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk via 0598-393050 of dahoogezand@ezorg.nl.
 

De sluitingsdatum is 08-09-2022

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht
 • Vacatures doktersassistentes
  • Huisartsenpraktijk Lewenborg te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Studentarts te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Huisartsen Beijum te Groningen zoekt een Doktersassistent(e) voor 16 tot 24 uur per week
  • Huisartsenpraktijk De Wieke te Stadskanaal zoekt een Doktersassistent(e) voor 32 tot 38 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Boterdiep te Groningen zoekt in verband met uitbreiding formatie een Doktersassistent(e) voor 24 tot 32 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Jansen te De Wilp zoekt per 16 maart 2020 een Doktersassistent(e) voor 3 dagen per week
  • Huisartsenpraktijk Middelstum zoekt een Doktersassistent(e) voor 16 tot 24 uur per week
  • Huisartsenpraktijk Heikens te Haren zoekt een Doktersassistent(e) om op oproepbasis in te vallen bij vakantie of ziekte
  • Huisartsenpraktijk Postma te Vlagtwedde zoekt een Doktersassistent(e) voor 2 dagen per week