15 maart 2023

Huisartsenpraktijk Harkstede zoekt per eind mei een Praktijkondersteuner Somatiek

harkstede logo.jpg

voor 16 tot 32 uur

Onze POH S gaat er even tussenuit ivm zwangerschapsverlof. Daarom zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega poh-s  van eind mei t/m  eind september die ons wil ondersteunen 16/24/32 uur per week en daarna vast blijft voor 2 dagen per week.

Huisartsenpraktijk Harkstede is sinds januari overgenomen door een jonge maatschap met veel innovatieve plannen op komst. Daardoor is ons enthousiaste team opzoek naar een spontane punctuele persoonlijkheid die daarin mee wil groeien.

We zijn een gecertificeerde praktijk met 4250 patiënten en doen mee met de ketenzorg DM, COPD (Caspir is pre), CVRM , AF, astma, coronair lijden en ouderenzorg.  We vormen met elkaar een actief, gevarieerd uitdagend team en hebben samen de zorg voor onze patiënten hoog in het vaandel heeft staan.

Naast de 2 praktijkhouders, Hidha en waarnemer werken er 5  doktersassistenten, een praktijkondersteuner Somatiek, POH  GGZ / OJG en een Praktijkmanager. Graag zien we onze collega humor hebben, correcte communicatieve vaardigheden en een precieze werkhouding.

We zoeken iemand die het leuk vind  om samen met ons bestaand team een mooie werktoekomst te ontwikkelen en de zorg voor onze patiënten zo hoog mogelijk probeert uit te dragen. Uiteraard hoort een salariëring volgens CAO huisartsenzorg hierbij.

Ben jij degene die wij zoeken ? Wil jij in een moderne, goed geoutilleerde huisartsenpraktijk in een prachtig dorp vlakbij Groningen werken?  Kijk dan eens op onze website voor informatie: www.huisarts-harkstede.uwartsonline.nl
 

Je kunt je motivatie inclusief CV mailen naar Maaike Breed, manager@huisarts-harkstede.nl              

Bekijk de hele vacature
Terug naar overzicht