02 april 2024

Huisartsenpraktijk Raupp in Vlagtwedde zoekt per 1 mei 2024 een Praktijkondersteuner GGZ

Raupp, logo.jpg

voor 1 dag per week

Over de organisatie
Huisartsenpraktijk Raupp is een apotheekhoudende praktijk in het dorp Vlagtwedde. Onze huisartsenpraktijk is gevestigd in een modern, ruim en goed uitgerust praktijkpand. Het team bestaat uit 2 huisartsen, 8 assistentes, een praktijkverpleegkundige, een POH GGZ jeugd en een diëtiste. Wij staan voor betrouwbare, laagdrempelige, moderne en kwalitatief hoogstaande zorg dichtbij de patiënt. De praktijk is onder andere  actief op het gebied van zorgvernieuwing.

De functieomschrijving
Als POH GGZ in onze praktijk draag je zorg voor de geestelijke gezondheid van onze patiënten. Je zoekt samen met de patiënten uit  op welke manier ze ondersteuning nodig hebben. Bij behoefte aan kortdurende hulp ben je in staat de patiënten zelf door middel van gesprekken verder te helpen. Ingewikkelde problematiek ontrafel je en je zorgt voor een advies over doorverwijzing naar de tweede lijn. Je werkt nauw samen met de overige spelers in het sociale domein en bent op de hoogte van de verwijsmogelijkheden.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:
Wij zoeken een POH GGZ voor 1 dag in de week. Je bent zelfstandig, betrokken, stressbestendig en collegiaal. Je hebt een relevante vooropleiding op minimaal HBO-niveau. Het liefst ook relevante werkervaring binnen de brede ggz.

Wat bieden wij
Wij bieden een uitdagende baan waarin er ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je komt te werken in een betrokken team met vriendelijke collega’s. Er is een voorkeur om als ZZP-er deze functie in te vullen.

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO huisartsenzorg.

Aanvang
Wij zoeken per 1 mei 2024 een nieuwe collega.

Reageren
Voor meer informatie over de functie  kun je de praktijk bellen. Je sollicitatiebrief en CV mag je mailen naar raupp@ezorg.nl .

Spreekt deze vacature je aan?
Stuur dan je brief met motivatie en je CV naar raupp@ezorg.nl

 

Praktijknaam                        Huisartsenpraktijk Raupp
Adresgegevens                    Oostersingel 28
Vestigingsplaats                   Vlagtwedde
Telefoonnummer                0599-453900

Website                                www.huisartsenpraktijkraupp.nl

Terug naar overzicht