02 april 2024

Huisartspraktijk Van Willigen in Groningen zoekt een Praktijkondersteuner Somatiek

willigen pand.png

voor ongeveer 6 uur per week

Wie zijn wij?
Huisartsenpraktijk Van Willigen is gevestigd aan de Radesingel in de binnenstad van Groningen. Binnen dit prachtige monumentale pand vormen wij een hecht team waarin betrokkenheid in de patiëntenzorg voorop staat. In de praktijk zijn naast de huisarts twee doktersassistentes, twee geneeskundestudenten, een praktijkondersteuner Somatiek en een praktijkondersteuner GGZ werkzaam. 
De lijntjes tussen de teamleden zijn kort en laagdrempelig.

Wat wordt er precies gezocht?
We zoeken in verband met ziekte van de huidige POH-S per direct voor ca 6 uur per week een enthousiaste en zelfstandige praktijkondersteuner. Binnen ons team begeleid jij patiënten met een chronische aandoening (ketenzorg) en draait zelfstandig spreekuur volgens protocol onder supervisie van de huisarts.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn: 
De opleiding POH-S heb je afgerond en je hebt affiniteit met de ketenzorg DM, CVRM, COPD en AF. Binnen het team kun je zelfstandig werken. Je kent je eigen grenzen en weet wanneer je de huisarts moet raadplegen. Communicatief ben je vaardig en je hebt een patiëntvriendelijke houding.                                                                                                             

Wat bieden wij?
Een gezellige praktijk met een enthousiast team, een contract voor een half jaar en passend salaris conform CAO-huisartsenzorg, afwisselend werk met veel zelfstandigheid.

Reageren?
We zien jouw motivatiebrief en C.V. graag tegemoet, via hermientillema@outlook.com. Hermien Roelofsen (praktijkmanager) neemt vervolgens contact met jou op. Ook voor vragen kun je ook op dit emailadres terecht of telefonisch via 06-42942637

Terug naar overzicht