02 april 2024

Huisartsenpraktijk Aduard zoekt per 1 juni 2024 een Praktijkondersteuner GGZ

aduard logo.jpg

voor 1 dag per week

 

Organisatie
Huisartsenpraktijk Aduard is een NHG geaccrediteerde praktijk in een leuk dorp vlakbij Groningen. Voor onze praktijk zoeken we voor 1 dag per week een POH-GGZ wegens verlof van onze huidige POH-GGZ. Onze goed georganiseerde praktijk is een opleidingspraktijk voor zowel huisartsen als ook doktersassistentes en poh’s. Voor meer informatie kijk ook vooral eens naar onze website www.huisartsenpraktijkaduard.nl

Functieomschrijving
Wij zijn opzoek naar een POH-GGZ in opleiding of POH-GGZ met afgeronde relevante HBO opleiding met aanvullend certificaat POH-GGZ, die zich voor de periode van een (studie)jaar aan onze praktijk zou willen verbinden eventueel in combinatie met huisartsenpraktijk Kloosterburen (ook 1 dag).

De collega die wij zoeken is communicatief vaardig, heeft affiniteit met huisartsenzorg, kan goed samenwerken, is zelfstandig en empathisch.

Wat bieden wij
Een plezierige werkomgeving in een gezellig hecht team met goede assistentie en ondersteuning. Een zelfstandige en verantwoordelijke functie met ruimte voor een eigen werkwijze. Onze praktijk heeft een grote verscheidenheid aan patiënten. Er is ruimte voor overleg en in geval van een opleidingstraject mogelijkheid tot sparren/intervisie met onze huidige POH-GGZ.

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Huisartsenzorg. Inkomen volgens salarisschaal 8.

Aanvang
Aanvang in overleg, bij voorkeur per 1 juni 2024. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via ons praktijknummer met Frederiek Wierda (huisarts) of met Jaëla van Dam (poh-ggz) via de mail: jaelavandam96@gmail.com .

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV zo snel mogelijk (liefst binnen 2 weken) naar:

Huisartsenpraktijk Aduard
t.a.v. F.M. Wierda
Burg v Barneveldweg 23 B
9831 RD Aduard

info@huisartsenpraktijkaduard.nl

Terug naar overzicht