02 april 2024

Huisartsenpraktijk Kloosterburen zoekt per 1 juni 2024 een Praktijkondersteuner GGZ

voor 1 dag per week

Organisatie
In onze gemoedelijke huisartsenpraktijk op het Hogeland in Kloosterburen zijn we per 1 juni a.s. op zoek naar een POH GGZ (i.o), die bij ons wil komen werken. Het betreft een kleine (solo-) praktijk, met een hecht team, waar de lijntjes kort en er voldoende uitdagingen zijn.

Functieomschrijving
We zijn opzoek naar een POH-GGZ in opleiding of POH-GGZ met afgeronde relevante HBO opleiding en aanvullend certificaat POH-GGZ. Onze huidige POH-GGZ gaat voor maximaal 1 jaar weg en we zoeken vervanging (mogelijk gecombineerd met huisartsenpraktijk Aduard). Zij wil graag tzt. weer terugkeren.
We vragen een bekwame, empathische en betrokken collega om een jaar ervaring bij ons op te doen en die het leuk vindt om kleinschalig te werken.

Er is voldoende aanbod om 1 dag per week werkzaam te zijn, deze dag betreft een woensdag, maar in overleg kan dit een andere dag worden. Werken in dienstverband kan, maar ook een zzp-constructie is mogelijk.

Wat bieden wij?
Een gezellige, kleinschalige praktijk, waar ruimte is voor de patiënt en voor overleg. Daarnaast is er in geval van een opleidingstraject de mogelijkheid tot sparren/intervisie met onze huidige POH-GGZ.

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Huisartsenzorg.

Aanvang
Aanvang in overleg, bij voorkeur per 1 juni 2024.

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV zo snel mogelijk (liefst binnen 2 weken) naar de onderstaande contactgegevens.

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met Jaela van Dam, onze huidige POH-GGZ (jaelavandam96@gmail.com) of Petra Hartman, huisarts, via telefoonnummer 0595-481407 of per mail: petramarceline@live.nl

Terug naar overzicht