17 april 2024

Huisartsenpraktijk B75 in Nieuwe Pekela zoekt per juni 2024 een Praktijkondersteuner GGZ

voor 16 uur per week

Huisartsenpraktijk B75, is samen met de apotheek, gevestigd te Nieuwe Pekela.
De praktijk is NHG-geaccrediteerd en richt zich op multidisciplinair samenwerking met verschillende disciplines om zo de bewoners van Nieuwe Pekela van optimale zorg te voorzien.
Ons team bestaat uit vier huisartsen (waarvan 2 praktijkhoudend), vijf assistentes, drie POH-Somatiek, een POH-GGZ, een Ondersteuner Sociaal Domein en een Praktijkmanager.

Wij zoeken:

Als POH-GGz voer je gesprekken met patiënten met psychische klachten met betrekking tot:

  • probleem- en vraagverheldering
  • ondersteuning en begeleiding tot aan herstel bij milde psychische problematiek
  • ter overbrugging tot overname van de zorg door een instelling voor specialistische GGz bij zwaardere psychische problematiek, waarbij doorverwijzing voor een vervolgtraject elders plaatsvindt

Deze gesprekken en begeleiding vinden onder verantwoordelijkheid en supervisie van de in de praktijk werkzame huisartsen plaats. Het (mede-)ontwikkelen van de in de praktijk benodigde protocollen, inzet van E-health en het leveren van bijdragen ten behoeve van de praktijkaccreditering behoort ook tot het takenpakket van de POH-GGz. Goede communicatieve vaardigheden, vakinhoudelijke kennis, organisatorisch talent en een collegiale houding zijn dan ook gewenst.

Kennis van en ervaring met beoordeling en begeleiding van patiënten met psychische of psychosociale klachten in de eerste en/of tweede lijn zijn vereist.

We zoeken bij voorkeur naar een psycholoog die relevante aanvullende opleiding tot POH-GGz in de eerste lijn heeft gevolgd maar ook psychologen/SPV-ers of andere op HBO- of WO-niveau opgeleide GGz-professionals worden van harte uitgenodigd te solliciteren mits zij de bereidheid hebben de opleiding tot POH-GGz alsnog te volgen.

Wij bieden
Een gezellige, dynamische praktijk met een enthousiast team en afwisselende werkzaamheden. De aanstelling is voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO huisartsenzorg.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met dhr. D.J. Roelfsema, huisarts, tel. nr.: 0597-646819.

 

ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU?
Dan ontvangen we graag vóór 13 mei je motivatiebrief en CV. De gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdagmiddag 17 mei.
Je kunt je sollicitatie sturen naar Rieanne Kwant, praktijkmanager@huisartsenpraktijkb75.nl

 

Huisartsenpraktijk B75
Albatrosstraat B75
9663 PR Nieuwe Pekela
info@huisartsenpraktijkb75.nl 

0597-645255 (Kouwenhoven)
0597-612202 (Roelfsema)

Terug naar overzicht