25 maart 2020

Huisartsenpraktijk Alizadeh te Finsterwolde zoekt met spoed een Praktijkondersteuner Somatiek

voor 16 uur per week

Over de organisatie
Onze praktijk is gevestigd in het mooie Oldambt te Finsterwolde. Het team bestaat uit 1 huisarts, 1 waarnemend huisarts, 1 verpleegkundig specialist, 1 POH-S en 3 praktijkassistentes. We zijn zijn een vooruitstrevend team. Ben jij leergierig, enthousiast en ambitieus? Dan zijn wij misschien op zoek naar jou.

De functieomschrijving
Je ondersteunt de artsen door het leveren van gedelegeerde medisch-inhoudelijke zorg op het gebied van de ketenzorg. Als praktijkondersteuner werk je geprotocolleerd en onder supervisie van de artsen, voer je zelfstandige spreekuren en doet huisbezoeken.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:
Een gediplomeerde POH-somatiek, affiniteit met ketenzorg DM, CVRM, AF, astma, COPD en Ouderenzorg, goede communicatieve vaardigheden, flexibele werkhouding, een open en vriendelijke uitstraling.

Wat bieden wij

  • Plezierige en dynamische werkomgeving in modern pand met meerdere disciplines, een aanstelling van 16 uur per week, samenwerking met de andere POH-somatiek en verpleegkundig specialist

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris conform de CAO huisartsenzorg, werkdagen nog nader te overleggen.

Aanvang
zo spoedig mogelijk

Reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur dan je brief met motivatie en je CV voor 11 mei 2020 gericht aan N.R. Alizadeh, huisartsenpraktijk Alizadeh, Bospad 16, 9684 AW Finsterwolde, alizadeh01@ziggo.nl.

Terug naar overzicht