18 mei 2020

Huisartsenpraktijk ’t Hooge Zand in Hoogezand zoekt per 1 juli 2020 een Praktijkverpleegkundige Huisartsen (POH)- Somatiek

voor 24- 32 uur per week

De praktijk bestaat uit een maatschap van drie huisartsen met een patiëntenpopulatie van ca. 4500 mensen. Naast de drie huisartsen werken er vijf assistentes, twee verpleegkundige praktijkondersteuners Somatiek, een praktijkondersteuner GGZ en een praktijkmanager. We zijn een moderne praktijk die zich richt op de reguliere huisartsenzorg in alle facetten. We werken met het HIS Medicom.

Wij zoeken een enthousiaste verpleegkundige praktijkondersteuner Somatiek die zich in wil zetten voor alle ketenzorg binnen onze praktijk. Als POH-S ben je verantwoordelijk voor de zorg rondom patiënten met Diabetes Mellitus 2, CVRM en HVZ, coronair lijden, astma, COPD, atriumfibrilleren.

Tevens bieden wij het zorgpad OSASense. We zijn bezig met het opstarten van de keten ouderenzorg, welke zorgt voor het verschil van een 3- naar een 4 daagse werkweek.

De functie-eisen van de collega die wij zoeken zijn:

  • Gediplomeerd verpleegkundige praktijkondersteuner Huisartsenzorg – POH S met werkervaring als verpleegkundige en ervaring binnen de keten ouderenzorg is een pré. Als je binnenkort de opleiding hoopt af te ronden, ben je ook van harte uitgenodigd om te reageren.
  • Zelfstandig, maar ook een echte teamspeler die het leuk vindt om samen te werken met de diverse disciplines in de praktijk en het gezondheidscentrum.

Wat bieden wij:
Een uitdagende werkplek met een leuk en gedreven team die gaat voor de best mogelijke huisartsenzorg. Sinds juli 2018 is de praktijk gevestigd in een modern gezondheidscentrum, samen met o.a. vijf huisartspraktijken en vele andere zorgverleners. Zie https://www.mch-s.nl/ .

De onderlinge verhoudingen zijn uitstekend en er bestaat ook een zeer goede samenwerking met de POH-S uit de andere praktijken en overige disciplines in het Medisch Centrum Hoogezand-Sappemeer.

Meer informatie over deze functie kunt u door uw vragen per mail te sturen naar Lies van der Weij, praktijkmanager.

U kunt uw sollicitatiebrief met C.V. sturen naar emailadres: liesvanderweij@gmail.com
of per brief naar
Huisartsenpraktijk ’t Hooge Zand
Erasmusweg 155
9602 AD Hoogezand
t.a.v. praktijkmanager L van der Weij.

De sluitingsdatum is vrijdag 29 mei 2020.

Terug naar overzicht